Witam Wszystkich serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Interesuje mnie spis BTSów ERY w województwach: kujawsko pomorskim i świętokrzyskim. Bardzo mile widziana by była również mapka ukazująca rozmieszczenie tych stacji bazowych. Wszystkich dysponujących taką informacją bardzo proszę o przekazanie mi jej. Z góry SERDECZNE DZIĘKI. Chodzi mi generalnie o miejsca (miejscowości) gdzie one się znajdują. Zaznaczam, że kieruje mną tylko zwykła ciekawość albowiem jestem użytkownikiem tej sieci.
Za wszelkie info jeszcze raz dzieki.
Pozdrawiam całe forum
ZAINTERESOWANY BTS
Pytania o lokalizację BTSów
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Pytania o lokalizację BTSów
Pisałem e-maila do ERY z prośbą o podanie jakiś kolwiek namiarów na BTS ale bez skutku.Kolsuntant w odpowiedzi zasugerował aby włączyć w telefonie info o sieci i według tego coś kombinować.Po włączeniu na wyświetlaczu była informacja o nadajniku z którego akurat jest zasięg ale po chwili zmienił sie kierunek na inny i jeszcze na inny.Na dodatek po antenę wysłał mnie do producenta Option Globetrotter Combo Edeg bo takiego modemu używam.Bananowa republika a może kartoflana?
Pozdrawiam
Pozdrawiam

-
- Początkujący użytkownik forum
Witam.
Mam pytanie, czy wie ktoś które BTS'y sieci Plus we Wrocławiu obsługują EDGE? Nikt w BOK'u nie potrafi mi udzielić takiej informacji. Nie wiem czy to jest tajemnica czy sami nie wiedzią co gdzie stawiają...
Dzięki wielkie za odpowiedź.
Mam pytanie, czy wie ktoś które BTS'y sieci Plus we Wrocławiu obsługują EDGE? Nikt w BOK'u nie potrafi mi udzielić takiej informacji. Nie wiem czy to jest tajemnica czy sami nie wiedzią co gdzie stawiają...
Dzięki wielkie za odpowiedź.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Może wiecie jak <font color="#FF00FF"><b>»»znaleźć««</b></font> coś w lubelskim.Żelechów Krzywda Wola Mysłowska.Takie info o sieci dostaje na komóre.
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.