Ostatnio kupilem Netgeara WGR614v7 aby korzystać z wifi z telefonu. Mam internet z kablówki przez co mam podłaczony najpierw modem potem router. Ostatnio chcialem zagrać w CSa no i niestety sie rozczarowałem -nie potrafie sie połączyć z żadnym serwerem.
Problemy z połączeniem sie z serwerami w CS
Moderator: Moderatorzy
-
Bakus123
- Początkujący użytkownik forum
Problemy z połączeniem sie z serwerami w CS
Witam
Ostatnio kupilem Netgeara WGR614v7 aby korzystać z wifi z telefonu. Mam internet z kablówki przez co mam podłaczony najpierw modem potem router. Ostatnio chcialem zagrać w CSa no i niestety sie rozczarowałem -nie potrafie sie połączyć z żadnym serwerem.
Sprawdzalem pare wersji gry ale na każdej to samo, wiec tu pewnie wina leży po stronie routera. Jakieś sugestie dla "zielonego" w tym temacie? 
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Re: Problemy z połączeniem sie z serwerami w CS
Pewnie przydałby się jakiś port forward lub wyłączenie firewalla w routerze lub kompie.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Problemy z połączeniem sie z serwerami w CS
Kupić sobie legalnego cs'a, bo żadnych otwartych portów nie potrzebuje. Chyba że Ci firewall w kompie blokuje porty wychodzące, ale jeśli próbowałeś różne wersje to oryginału nie masz.Bakus123 pisze:Sprawdzalem pare wersji gry ale na każdej to samo, wiec tu pewnie wina leży po stronie routera. Jakieś sugestie dla "zielonego" w tym temacie?
Zamykam, piratom nie pomagamy.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!