Iplus w Orange.

Pozostałe kwestie techniczne (sprzętowe i programowe) dotyczące internetu radiowego - np. konfiguracja firewalli, antywirusów, przeglądarek internetowych.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
EmTeeDee

Iplus w Orange.

Post autor: EmTeeDee »

http://www.orange.pl/portal/map/map/int ... e_discover Witam! Co myślicie o tym nowym Iplusie :hyhy: opłaca się to wziąć?W tej chwili mam Orange Go i stawka zależy od kwoty doładowania-mało używam telefonu ,więc i rzadko też go muszę doładowywać-mam CDMA i z niego przechodzi 20zł. na rozmowy i sms/y.
Mam zamiar niedługo kupić jakiś nowy telefon najlepiej z Wi-Fi i dużym ekranem-kiedyś miałem nokię N95 i bym coś kupił podobnego,tak że w domu bym mógł korzystać z neta po WI-FI(CDMA) a gdzieś w terenie , czy na wyjeździe sprawdzać pocztę itp.właśnie z takiego "Iplusa" :) Jak by można było jeszcze zachować obecny numer-to by było super-wpływało by te 20zł. Pozdrawiam.
Edid :cfaniak: nie doczytałem do końca-wystarczy wysłać sms i przejść na tą ofertę :ok:
Ps. już przeszedłem na tę ofertę ;) utworzyłem połączenie jak za dawnych czasów-i teraz pytanie o te kb. bo zawsze mam z tym problemy - za 1gr/100kb. - to aby mieć np.3GB jak w CDMA to za ile trzeba by było zasilić konto :gwiazdki: kiedyś jak miałem free to płaciłem 120zł.za 6GB(chyba) no i oczywiście nigdy nie wyczerpałem limitu , bo mam tylko EDGE.
Niemniej chodzi mi o korzystanie od czasu do czasu z telefonu i sprawdzanie poczty-no ale rzadko to robię przeważnie wysyłam sms dlatego też mam na kartę a nie abonament.
ryba825
Mistrz bezprzewodowy

Re: Iplus w Orange.

Post autor: ryba825 »

onimusza666 pisze:teraz pytanie o te kb. bo zawsze mam z tym problemy - za 1gr/100kb. - to aby mieć np.3GB jak w CDMA to za ile trzeba by było zasilić konto
W zakładce "Doładowania" w tym linku co podałeś masz wyliczone.
EmTeeDee

Re: Iplus w Orange.

Post autor: EmTeeDee »

:ups: Ach ten mój zwyczaj nie sprawdzania wszystkiego :rotfl: Nawet jak gram w jakąś nową grę to rzadko wchodzę w ustawienia i zamiast zobaczyć jaki klawisz za co odpowiada-to próbuję na chybił trafił :zdziwko: taki mam dziwny charakter :cwaniak:
ODPOWIEDZ