Witam. Na poczatku zaznacze ze jestem zupelnie zielony w takich sprawach wiec prosze o wyrozumialosc. Mam netbooka Acer Aspire One AOD250 z wbudowanym modemem.Koniecznie potrzebuje dostep do internetu w miare mozliwosci wszedzie.(nie musi byc mobilny?). Kupilem orange free ale zasieg jest fatalny u siebie w domu <font color="#FF00FF"><b>»»w ogóle««</b></font> go nie mam. Wiec co mam kupic/zrobic zeby moc swobodnie odbierac internet. Jesli ktos moglby mi pomoc bylbym bardzo wdzieczny. Dodam jeszcze ze czesto jestem w trasie z netbookiem takze potrzebuje internet wszedzie:) i mam jeszcze dodatkowe pytanie czy jest mozliwosc miec taki internet w netbooku zeby dzialal zagranica? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
PS.Genialne Forum!!
Internet w netbookach i laptopach
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet w netbookach i laptopach
Ostatnio zmieniony 2010-09-03, 14:55 przez danii84, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Internet w netbookach i laptopach
Wyedytuj posta, wstaw spację tam gdzie trzeba (po kropkach), usuń podwójne kropki i wstaw duże litery na początki zdań! Popraw ortografa.
Swobodnie to będzie ciężko, popróbuj na iPlusie (simdata albo pakiety internetowe) może będzie lepiej.danii84 pisze:co mam kupic/zrobic zeby moc swobodnie odbierac internet
Kupujesz kartę SIM operatora kraju w którym jesteś i masz internet lokalny za sensowną cenę a nie roaming.danii84 pisze:czy jest mozliwosc miec taki internet w netbooku zeby dzialal zagranica?
Nie pomagam na PW!