telefon z netem na mecz
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
telefon z netem na mecz
witam. poszukuje sposobu aktualizacji wlasnej strony bedac na meczu . Czyli chce przekazywac info z meczu na wlasna stronę. Jak moge to zrobić i ile to kosztuje. Jestem od 5 lat w erze i poradzcie prosze co moge z tym zrobic.
Dzieki
Dzieki
- kemott1
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
Re: telefon z netem na mecz
nigdy tego nie widziałem w realu ale naprawde na takim malym wyswietlaczu jest mozliwosc przegladania stron jak na kompie? Wpisuje adres:www...... i wchodze na strone?
Ile to kosztuje w Erze prosze o wasze zdanie bo BOA jak mi zamiesza to wciśnie kazdą lipę.Interesuje mnie najtansza opcja (najtanszy aparat i abonament). Poradzcie zielonemu please.
Ile to kosztuje w Erze prosze o wasze zdanie bo BOA jak mi zamiesza to wciśnie kazdą lipę.Interesuje mnie najtansza opcja (najtanszy aparat i abonament). Poradzcie zielonemu please.
- Enzo
Pewnie, że jest możliwe, ja na przykład notorycznie gram w The Crims przez telefon.polist pisze:nigdy tego nie widziałem w realu, ale naprawdę na takim małym wyświetlaczu jest możliwość przeglądania stron jak na kompie?

Szukaj telefonu z dużym wyświetlaczem, który będzie obsługiwał transmisje danych (przynajmniej) GPRS, no i dobrze żeby miał jakiś system operacyjny (symbian, itp.), bo wtedy masz możliwość instalowania dodatkowego oprogramowania.
Może SE P900

iPlus+E61i=FUN
-
- Mistrz bezprzewodowy
- Enzo
Szadzik pisze:@Enzo - Nokia 6630 powinna być idealna - nieprawdaż?

iPlus+E61i=FUN
- ksen
- Stały użytkownik forum
duży wyświetlacz?..-A925,symbiana też ma,gprs,umts,i nie droga.
- kemott1
Nokia 6630 to chyba za drogi telefon by wykorzystywać go jako tylko modem 

gc75e , es75 AKCJA PAJACYK , >> DZIECI NEOSTRADY<<
-
OK, nieważne jaki telefon cos sobie wybiorę ale co radzicie jezeli chodzi o łacza z siecią? Blue Connect? Nie zamierzam sciągać poprostu chce szybkie łącze do przegladania stron, nie tylko w warszawie ale w "dziurach" jak Czermno