Moderator: Moderatorzy
Nie znam na tyle MP, zeby zajarzyc co sie dzieje. Probowales innych programow, n.p. TNI?poko77 pisze:pokazuje mi system koło ikonki zasięgu i połączenia ten trójkącik
Zmien AP na tagesflat.eplus.depoko77 pisze:i jak mogę wykupić net na 24h?
Daj linka. Na konkretna stronke, gdzie w Medion mobile mozna wykupic pakiety.Easy-Wifi pisze:Taki pakiet internetowy możesz wykupić na stronie operatora
1GB w taryfie na 24h, 5GB na miesiac.Easy-Wifi pisze:nie jest to duży transfer
To zle wiesz. Wybiera sie go poprzez punkt w menu po polaczeniu z automatycznym BOK.Fredek pisze:Wiem, ze 30-dniowy aktywuje sie przez wyslanie jakiegos hasla
Skiner pisze:DE kupiłem na stacji doładowanie E-Plus
Wez sie zdecyduj.Skiner pisze:potem o2
Ale na 100% posiada lock na oryginalnym, brandowanym sofcie.Skiner pisze:W aukcji jest napisane,że modem nie posiada blokady SIM Lock.
Nawet pare:Macie jakieś sugestie co mam zrobić??
Czyli brandowany soft. Poszukaj w necie oryginalnego, bez brandingu.Skiner pisze:E-plus łączy się do połowy potem następny z listy jest o2 internet(nie można go wyrzucić ani modyfikować jest tam na stałe)
Zalezy od providera. Musial bys zobaczyc co jest na simie i wtedy poszukam. Za 15€ to n.p. lidl oferuje 30 dni/5GB w sieci O2.Skiner pisze:Też można zakupić za 15EUR doładowanie i włączyć na 30dni internet 5gb??
Jest megadlugi watek o internecie w niemczech - poczytajSkiner pisze:A jak się aktywuje ten z O2?
Polaczy.Skiner pisze:Chyba,że TopNetInfo mnie połączy z E-plusem.
Doładowałem na stacji normalnie przyszedł SMS,że mam 25EUR zadzwoniłem pod numer 1155 postepowalem zgodnie ze wskazówkami przyszedł SMS,że mam włączony pakiet na 30dni internetu także z zablokowanie raczej nie ma mowy chybakey pisze:Karta z E+ to Aldi Talk. Ja bym nie mial odwagi doladowywac jej na stacji - medion regularnie blokuje tak doladowane karty (to BTW).
Internet aldi mozesz aktywowac dzwoniac na 1155. Po aktywacji koniecznie odczekaj na SMSa potwierdzajacego pakiet, w przeciwnym wypadku placisz za transfer.
APN internet.eplus.de
Bez najmniejszego problemu mozesz polaczyc sie przez »Top NetInfo«, IIRC powinien byc nawet podlozony profil.
Wyjdzie przy nastepnej probie doladowaniaSkiner pisze:także z zablokowanie raczej nie ma mowy chyba
Oryginalny O2 - 25€ za 5 GB/30 dni.Skiner pisze: karta z sieci O2: