Orange odstąpienie od umowy zawartej poprzez Kuriera

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brylant19
Specjalista bezprzewodowy-junior

Orange odstąpienie od umowy zawartej poprzez Kuriera

Post autor: Brylant19 »

Wiatam
Kolega zamawiał mi internet Buissnes Everywhere na swoją firme ioczywiscie pomylił oferty o czym bardzo mocno go przestrzegałem (Zamiast Nowy BE standard bez modemu wziął BE Standard Profit)
Umowa przyszla wczoraj oczywiscie ją podpisał, a ja dzis odebrałem ją od niego i okazało sie ze to nie to o co mi chodziło.. I teraz moje pytanie: Jak mam to reklamowac? jak zwrócić zeby nie ponieść żadnych kosztów, czy mozna przepisac umowe na NOwy BE Standard?

PS
Pani z BOK powiedziala mi ze nie moge zwrocic umowy ani zmienic warunków przed uplywem 12 miesięcy, co od razu zanegowalem i zacząlem przedstawiać swoje racje(bo przeciesz mam prawo w ciągu 10 dni odstąpić od umowy zawieranej przez kuriera), i powiedziala ze zadzwoni do mnie ta ktorej podpis widnieje na umowie...

EDIT
poszukałem troche w internecie i czesto podawana jest informacja ze prawo odstąpienia od umowy w ciągu 10 dni nie przysługuje przedsiębiorcom i tak samo mowi druga konsultantka, mam tylko mozliwość zmiany abonamentu na wyzszy... To kiszka..

Pozdrawiam
Orange LTE 800 2x ATK20 (~20km)
http://www.speedtest.net/android/1925801168.png
ODPOWIEDZ