Może da się to jakoś przelać na abonament albo coś w tym stylu bardzo proszę o szybką odpowiedź aha i sory jak w złym temacie czy coś ale jestem tutaj nowy
Orange mix doładowanie co i jak ?
Moderator: Moderatorzy
-
adrian2434
- Początkujący użytkownik forum
Orange mix doładowanie co i jak ?
Witam otóż psiadam Orange Mix no i co miecha dostaje 35zł ale w związku z lcznymi problemami technicznymi komputera musiałem wykonywać wiele połączeń przez co zabrakło mi kasy
no i poszedłem do Tottka i zakupiłem doładowanie za 10zł
Doładowałem wykonałem jeszcze kilka połączeń no i patrze kwota z abonamentu=0zł kwota z doładowania ( czy jakoś tak) 7zł z groszami no i konczy mi sie za 1dzień i mam pytanie jak zrobić żeby mi sie to nie skończyło bo jak mi się to skończy to nie bede miał z czego dzwonić pisać sms ani nic a kasa dojdzie dopiero 19-kazdego miesiąca
Może da się to jakoś przelać na abonament albo coś w tym stylu bardzo proszę o szybką odpowiedź aha i sory jak w złym temacie czy coś ale jestem tutaj nowy
-
marens
- Guru bezprzewodowy
Re: Orange mix doładowanie co i jak ?
Musisz kupić doładowanie aby przedłużyć ważność.
-
adrian2434
- Początkujący użytkownik forum
A moze zrobić tak ze prześle mojej mamaie te kilka zlotycha a potem ona mi to przesle po prostu ??
-
key
- *Mistrz bezprzewodowy*
IIRC przelewy z innych kont nie przedluzaja waznosci konta.
Nie pomagam na PW.
-
marens
- Guru bezprzewodowy
http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 624280.pdfkey pisze:IIRC przelewy z innych kont nie przedluzaja waznosci konta.
Kod: Zaznacz cały
14. Odbiorcy, którego okres aktywny konta jest krótszy niz 5 dni, przekazanie srodków w ramach Usługi bedzie skutkowało dodatkowo
przedłuzeniem okresu aktywnego do 5 dni, niezaleznie od kwoty otrzymanych srodków. W przypadku Odbiorcy, którego okres aktywny jest
dłuzszy niz 5 dni, okres ten nie zostanie przedłuzony bez wzgledu na kwote otrzymanych srodków.- Patryk
- Guru bezprzewodowy
W Mixie i w Zetafonie przelewy nie działają.marens pisze:Tylko nie wiem, czy działa to w Orange Mix.