PS. Szukałem jakichś kodeków w stylu stream 3 GP, ale nic nie moge znaleźć na ten temat
[pytanie] m.youtube
Moderator: Moderatorzy
-
Daro13
- Początkujący użytkownik forum
[pytanie] m.youtube
Siema, jest możliwość oglądania youtube w wersji mobilnej na komputerze? Może to troche głupi pomysł, ale w OFP po przekroczeniu limitu raczej nie da się korzystać z normalnego youtube, a m.youtube powinno szybko ładować filmy. Wiem że tam ogląda się strumieniowo, jak naciskam "oglądaj film", prosi mnie o wybranie odtwarzacza, ale żaden nie chce tego odtworzyć. 
PS. Szukałem jakichś kodeków w stylu stream 3 GP, ale nic nie moge znaleźć na ten temat
-
Procio
- Mistrz bezprzewodowy
Re: [pytanie] m.youtube
A nie możesz zmienić rozdzielczości na 240px?
Nie wiem czy jest możliwe oglądanie youtube w wersji mobilnej na PC. To chyba bez sensu i nikt jeszcze na to nie wpadł...
Nie wiem czy jest możliwe oglądanie youtube w wersji mobilnej na PC. To chyba bez sensu i nikt jeszcze na to nie wpadł...
Internet domowy T-Mobile do 60Mb/s: https://www.speedtest.net/result/8251178215 
- Patryk
- Guru bezprzewodowy
Pewnie trzeba by zmienić identyfikację przeglądarki, żeby youtube rozpoznawał ją jako np. Symbiana.
Odpowiednia wtyczka jest dostępna dla Firefoxa (User Agent Switcher).
Odpowiednia wtyczka jest dostępna dla Firefoxa (User Agent Switcher).
- ra-v
- Mistrz bezprzewodowy
W Operze prawie ze działa (akurat identyfikacja jako Linux i IE, czyli nonsensopedia) tylko trzeba mieć coś co obsłuży protokół RTSP
Przykładowy link:
Przykładowy link:
Kod: Zaznacz cały
rtsp://v3.cache3.c.youtube.com/CjYLENy73wIaLQnwpZ1wcKBO0BMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBXdhdGNoYMnu3OzmgMX-TAw=/0/0/0/video.3gpInternet 70GB/nolimit: Huawei E3372s-153+TP-LINK MR3420 v2
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
Telefon: Moto G 1gen / Lumia 625 / iPhone 4 / Nokia 6310i
-
Daro13
- Początkujący użytkownik forum
Właśnie już mam zmniejszoną (nawet mam wtyczkę do opery, która od razu ustawia najniższą rozdzielczość), mimo to filmy ledwo co się buferująProcio pisze:A nie możesz zmienić rozdzielczości na 240px?
Co do tego protokołu RTSP, próbowałem coś znaleźć, ale nie widzę nic takiego.