Dzięki i pozdrawiam!
Moderator: Moderatorzy
Nie wiem jak bardzo "palmtopowy" ma być ten palmtop, ale podam kilka propozycji, które zasługują na uwagę ze względu na cenę i możliwości.wójek dobra rada pisze:Witam chciałbym kupić palmtopa z możliwościąkożystania
z EDGE oraz jako telefon komórkowy.
Nie określiłeś się, czy chcesz coś z EDGE, czy bez. Jeśli bez, to najtańszym rozwiązaniem jest A925. 500zł i masz pełny zestaw, największy minus to niestety bateria - max. 24godziny pociągnie, jednak w zestawie są dwie i można je ładować w stacji bez telefonu.bazyl pisze:To ja się jeszcze dopytam co polecicie do przeglądania stron jakiś tel nie wiem z dodykowym ekranem może. Cena najlepiej do 1k
Jasne że możebazyl pisze:A powiedz mi jeszcze jedno czy ten SPV M3000 Może działąć jako modem do iPlusa do kompa ??
1100 - 1400zł.bazyl pisze:przy okazji ile jest teraz warty ten modem ??
Tak.bazyl pisze:Ps. Zapomniał bym, czy ten SPV na dotykowy ekran takim śmiesznym rysikiem ??
Oczywiście można tego telefonu używać jako modemu. Ma EDGE klasy 10.bazyl pisze:Na ale jeszcze jedno czy moge ten tel podłączyć do kompa jako modem Iplus i mieć EDGE ( jeżeli tak to jaka klasa 6 czy 10)
To już musisz sam zdecydować. Poszukaj na forum, były już wątki o wyborze telefon kontra modem.bazyl pisze:A tak na poważnie to opłaca się łączyć przez tel czy lepiej zostać przy modemie??
możesz używać SPV M3000 jako modemu, jednak używanie takiego urządzenia tylko jako modemu, to imho taka mała zbrodnia. aha, jak chcesz używać w iPlusie, to musisz pamiętać o usunięciu simlocka, bowiem SPV M3000 jest pod Orange. simlocka dość łatwo ściągnąć nawet samemu (vide np. forum na www.pdaclub.pl).bazyl pisze:A powiedz mi jeszcze jedno czy ten SPV M3000 Może działąć jako modem do iPlusa do kompa ?? jeżeli tak to chyba opłaca się zmienić commandera na takie coś i przy okazji ile jest teraz warty ten modem ??
ekran dotykowy - tak. rysik - tak, ale czy śmieszny, to nie, bo jeszcze mnie nigdy nie rozśmieszył ;Pbazyl pisze:Ps. Zapomniał bym, czy ten SPV na dotykowy ekran takim śmiesznym rysikiem ??
Płacisz karę umowną i po sprawie. Pozostaje jeszcze cesja umowy na kogś innego, ale musisz najpierw kogoś takiego znaleźć.bazyl pisze: tylko może jeszcze się orientujecie jak to jest z odstąpieniem umowy ??