jak antena do huawei e870
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
jak antena do huawei e870
Witam,
proszę o polecenie anteny do modemu Huawei E870.
zamierzam oczywiście jeżeli to możliwe używać takiego sprzętu na statku (wystawić antenę za bulaj, najlepiej na magnesie).
Interesują mnie dookólne.
Przeglądałem aukcje i znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/antena-11dbi-gsm-do-modemu-huawei-e800-e870-gw-fv-i1394567662.html
Jeżeli to kicha to proszę o polecenie czegoś konkretnego.
Dzięki za pomoc:D
proszę o polecenie anteny do modemu Huawei E870.
zamierzam oczywiście jeżeli to możliwe używać takiego sprzętu na statku (wystawić antenę za bulaj, najlepiej na magnesie).
Interesują mnie dookólne.
Przeglądałem aukcje i znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/antena-11dbi-gsm-do-modemu-huawei-e800-e870-gw-fv-i1394567662.html
Jeżeli to kicha to proszę o polecenie czegoś konkretnego.
Dzięki za pomoc:D
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: jak antena do huawei e870
Fajna. Jak dolozysz szmatke na czubku, to bedziesz zawsze wiedzial z ktorej strony wiatr wieje. Bo do odbioru czegokolwiek ten kijek sie nie nadaje.w17dc0y0t3 pisze:Przeglądałem aukcje i znalazłem coś takiego:
Nie pomagam na PW.
-
do sprawdzenia kierunku wiatru szkoda tyle kasy wydawać:] kij od szczotki i szmatka i już jest:]
Kolego tak poważnie to, może mi coś polecisz tak do 100zł?
Kolego tak poważnie to, może mi coś polecisz tak do 100zł?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Chcesz miec polaczenie w ruchu czy wystarczy jesli bedzie dzialalo przy stalej pozycji?
W drugim przypadku, jak wyglada sprawa ustawienia kierunku przed rozpoczeciem sesji?
W drugim przypadku, jak wyglada sprawa ustawienia kierunku przed rozpoczeciem sesji?
Nie pomagam na PW.
-
jeżeli w porcie bedę to w bezruchu, a jeżeli kotwica to w ruchu (statek zmienia swoje położenie względem wiatru.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Ja zapytam jeszcze czy koledze chodzi o umts czy tylko gsm. Do gsmu właściwie ten badyl by się nadał.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
wolałbym umts, a jeżeli nie to gsm 
To co piszą w sklepach lub na aukcjach, że jest na GSM, EDGE, HSDPA to co to znaczy?
nie ma anten które działają na wszystkich zakresach? jeżeli tak jest to po co to piszą i wprowadzają w błąd;/
Jeżeli chcialbym antenkę do UMTS to GSM też będzie działać jak np nie złapie UMTS-u?
ps: te anteny też się nie nadają? link
link link

To co piszą w sklepach lub na aukcjach, że jest na GSM, EDGE, HSDPA to co to znaczy?
nie ma anten które działają na wszystkich zakresach? jeżeli tak jest to po co to piszą i wprowadzają w błąd;/
Jeżeli chcialbym antenkę do UMTS to GSM też będzie działać jak np nie złapie UMTS-u?
ps: te anteny też się nie nadają? link
link link