Zdalny komputer uszkodzony

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
MIG
Użytkownik forum

Zdalny komputer uszkodzony

Post autor: MIG »

Wczoraj 18.06.06 przez caly dzien wyświetlał mi sie komunikat "nie mozna sie połączyć z gprs zdalny komputer uszkodzony " identyczną sytuacje miałem w poniedziałek 12.06.06 . Jestem z okolic Jeleniej Góry .CZy ktoś miał podobny problem , bo pan na infolinii zapewniał mnie że to nie ich wina. acha jestem w plusie.
Awatar użytkownika
Tomekłódź
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Zdalny komputer uszkodzony

Post autor: Tomekłódź »

No to ja Ci powiem że miałem tak samo i pan też twierdził przez pół dnia że to nie ich wina, ale na następny dzień i po piątym telefonie stwierdził że mają na tym BTS-ie awarie. Więc to moim zdaniem ich wina.

A to wszystko przez te cięcia mi się to przytrafiło dzień po ich wprowadzeniu :evil:
Motorola V980 iPlus ~ 45kB/s :)
MIG
Użytkownik forum

Zaraz napisze do nich z pytaniem czy zwrócą mi kase za te 2 dni ? (wychodzi jakies 4 zeta). a co jak oni nam tak my im. :lol:
MIG
Użytkownik forum

Oto co mi odpisali - "Uprzejmie informuję, że w kwestii pomniejszenia w związku z problemem abonamentu należy złożyć reklamację. W przypadku ponownego wystąpienia problemu, proszę o kontakt z infolinią Wsparcia Technicznego usługi iPlus pod numerem 601-101-101, 7 dni w tygodniu, w godzinach 8.00 - 22.00 (z numerów Plusa połączenie bezpłatne).'' A może by tak jakieś przepraszamy czy coś takiego?
Awatar użytkownika
Tomekłódź
Specjalista bezprzewodowy-senior

Post autor: Tomekłódź »

Tylko jak będziesz pisał reklamacje do nich to napisz swój adres, nazwisko i numer telefonu. Ja do nich napisałem odnośnie obciecia transferu już jakiś czas temu ale coś się nie spieszą z odpowiedzią.
Motorola V980 iPlus ~ 45kB/s :)
ODPOWIEDZ