Zdalny komputer uszkodzony
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Zdalny komputer uszkodzony
Wczoraj 18.06.06 przez caly dzien wyświetlał mi sie komunikat "nie mozna sie połączyć z gprs zdalny komputer uszkodzony " identyczną sytuacje miałem w poniedziałek 12.06.06 . Jestem z okolic Jeleniej Góry .CZy ktoś miał podobny problem , bo pan na infolinii zapewniał mnie że to nie ich wina. acha jestem w plusie.
- Tomekłódź
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Zdalny komputer uszkodzony
No to ja Ci powiem że miałem tak samo i pan też twierdził przez pół dnia że to nie ich wina, ale na następny dzień i po piątym telefonie stwierdził że mają na tym BTS-ie awarie. Więc to moim zdaniem ich wina.
A to wszystko przez te cięcia mi się to przytrafiło dzień po ich wprowadzeniu
A to wszystko przez te cięcia mi się to przytrafiło dzień po ich wprowadzeniu

Motorola V980 iPlus ~ 45kB/s 

-
- Użytkownik forum
Zaraz napisze do nich z pytaniem czy zwrócą mi kase za te 2 dni ? (wychodzi jakies 4 zeta). a co jak oni nam tak my im. 

-
- Użytkownik forum
Oto co mi odpisali - "Uprzejmie informuję, że w kwestii pomniejszenia w związku z problemem abonamentu należy złożyć reklamację. W przypadku ponownego wystąpienia problemu, proszę o kontakt z infolinią Wsparcia Technicznego usługi iPlus pod numerem 601-101-101, 7 dni w tygodniu, w godzinach 8.00 - 22.00 (z numerów Plusa połączenie bezpłatne).'' A może by tak jakieś przepraszamy czy coś takiego?
- Tomekłódź
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Tylko jak będziesz pisał reklamacje do nich to napisz swój adres, nazwisko i numer telefonu. Ja do nich napisałem odnośnie obciecia transferu już jakiś czas temu ale coś się nie spieszą z odpowiedzią.
Motorola V980 iPlus ~ 45kB/s