Witam
Posiadam router bez wifi (vectra) i dlatego kupiłem sobie usb wifi (tylko po to żeby łączyć mój tel. z internetem przez wifi. Tel. to Sasmsung i5800).
Problem polega na tym że podłączyłem to wifi do usb zainstalowałem stery i niby widzi mi tam sieci jakieś różne różniste (mieszkam na blokach) wykrywa w sumie te same sieci co telefon. Ale jak to skonfigurować żeby mój tel widział mój komputer przez wifi? Bawię się już z tym 3 godzinę i mam dość. Nie wiem w jak w ogóle zacząć... trochę zielony w tej kwestii jestem ale jak to kupowałem to wszędzie pisało że konfiguracja jest banalnie prosta, a jak widać nie jest...
TP-LINK TL-WN722N konfiguracja, problem.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: TP-LINK TL-WN722N konfiguracja, problem.
Po pierwsze musisz utworzyć sieć Ad-hoc a po drugie czy ten i5800 łączy się z sieciami Ad-hoc?LysyMoro pisze: i dlatego kupiłem sobie usb wifi
Poczytaj <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=150580#150580" target="_blank">-AD-HOC-</a> <a href="http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=7194" target="_blank">»ICS«</a>
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: TP-LINK TL-WN722N konfiguracja, problem.
Jak masz windowsa 7 spróbuj zainstalować program connectify (na pececie)-niestety działa tylko na win7 i win server 2008r2.
U mnie ZTE Blade łączy się do sieci przez ten program.
Na androidowych forach masz dokładne opisy co i jak, ale o ile pamiętam wszystko sprowadza się do next next next
@offtopic:
nie dość że macie chorą rejestrację, to jeszcze captche przy logowaniu-"user friendly" pełną gębą
[ Komentarz dodany przez: Karate_kij: 2011-04-01, 20:11 ]
Jezeli znasz cudowny sposób na boty to zapraszamy do dyskusji w dziale porozmawiaj o forum. A jakbyś wiedział to nie musisz wpisywać tego hasła z kapcia.
U mnie ZTE Blade łączy się do sieci przez ten program.
Na androidowych forach masz dokładne opisy co i jak, ale o ile pamiętam wszystko sprowadza się do next next next
@offtopic:
nie dość że macie chorą rejestrację, to jeszcze captche przy logowaniu-"user friendly" pełną gębą
[ Komentarz dodany przez: Karate_kij: 2011-04-01, 20:11 ]
Jezeli znasz cudowny sposób na boty to zapraszamy do dyskusji w dziale porozmawiaj o forum. A jakbyś wiedział to nie musisz wpisywać tego hasła z kapcia.
Ostatnio zmieniony 2011-04-01, 19:09 przez voidtec, łącznie zmieniany 1 raz.