Ma ktoś z Was jakiekolwiek pojęcie o co w tym chodzi i czy da się z tym coś zrobić?! Zaznaczam, że nie przekroczyłem 1 GB przesyłu itp.
Thx z góry.[/b]
Moderator: Moderatorzy
Hahaha, a Ty jej uwierzyłeś. Hahaha, przeczytaj jeden z największych wątków na tym forum, dowiesz się jak to plus nie tnie transferów.Curunir pisze:ps. Przed chwilą dzwoniłem pod 2601 i miła pani powiedziała, że nie tną transferów
hm, 5 x 700 MB = 3.5 GB, a limit jest bodajże 1 GB, więc sprawa jest chyba dość oczywista...Curunir pisze:Tylko Linuxa SuSE 10.1 zassałem... raptem 5 płytek :D
niestety, w broszurkach jest zawsze pięknie ładnie, a cała prawda zaszyta jest dopiero w umowie, zwykle drobnymi literkami u dołu. selawi...Curunir pisze:Oj dobra, może trochę się nazbierało giga ;) ale mimo wszystko czuję się oszukany bo w broszurce Plusa nic nie pisało o "limitach" :? a prędkość 1 KB/s to jakaś chora kpina z klientów! :x
Ratuj się Linksem, eLinksem, gLinksem lub Operą z włączoną emulacją przeglądarki tekstowej. Zamiast Kadu, Gnu-Gadu itp. ratuj się EKG. Przynajmniej cos będzie można przeczytać przy takiej prędkości.Curunir pisze:Średnio się czyta przy takich kosmicznych prędkościach... no ale jakoś się przemęczyłem i jestem pod wrażeniem
ściągnij sobie przede wszystkim rozszerzenie AdBlock i zacznij konsekwentnie blokować wszelkie źródła reklam, a zwłaszcza tych flashowych. u mnie działa bez pudła i różne strony wyglądają o wiele 'czyściej'.Curunir pisze:ps. Znacie może jakąś wtyczkę pod Firefox'a która umożliwia pracę w trybie tekstowym lub użytkownika? Nie lubię Opery.
Kiedyś, gdy męczyłem się na GPRS a wcześniej Dialup próbowałem szukać czegoś tekstowego do przeglądania stron w windows. Niestety znalazłem tylko Operę i dosowego Lynksa.Curunir pisze: ps. Znacie może jakąś wtyczkę pod Firefox'a która umożliwia pracę w trybie tekstowym lub użytkownika? Nie lubię Opery.