10 GB w orange free 59

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niunia
Stały użytkownik forum

10 GB w orange free 59

Post autor: Niunia »

Od 14 marca jestem na nowych zasadach orange free 59 i do dyspozycji mam 6 GB danych. Dzis, chcąc sprawdzić ile mam jeszcze do wykorzystania , ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam liczbę 9634,18 MB :szok: . Rozejrzałam się trochę po stronie i nie znalazłam żadnej wzmianki o tym, że podwyższone zostały limity. Pomyłka ? Czy może ktos z was tak ma :cfaniak:
You know what they say : once you kill a cow, you gotta make a burger.
Lady Gaga
Awatar użytkownika
wojteks
*** Administrator ***

Re: 10 GB w orange free 59

Post autor: wojteks »

Niunia pisze: Pomyłka ?
Niestety ostatnio Orange to jedna wielka pomyłka, a to źle bonus przyznają, okres ważności błędny, źle naliczają vpn czy inne usługi itp. a w wielu miejscach utrzymanie połączenia 3G graniczy z cudem, ciągle rozłącza.
Nie pomagam na PW!
Maciek764
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Maciek764 »

Dokładnie, takie kwiatki w systemie Orange są na porządku dziennym.
Awatar użytkownika
Niunia
Stały użytkownik forum

Post autor: Niunia »

Mam nadzieję, że mi się upiecze :D . A co do orange to macie racje ja mam telefon zablokowany, ponieważ ... No własnie dlaczego ? Tego nawet w BOK dokładnie nie wiedzą. Raz dostaję sms "dziękujemy za wplatę", a za tydzień "nie odnotowalismy wpłaty".

[ Dodano: 2011-03-17, 14:43 ]
wojteks pisze:utrzymanie połączenia 3G graniczy z cudem, ciągle rozłącza
U mnie tak jest od dwóch dni. Skończył mi się Norton i siedzę od rana i próbuję sciągnąć cos, ale transfer pozostawia wiele do życzenia i przerywa okropnie, makabra :dobani:
Ostatnio zmieniony 2011-03-17, 16:28 przez Niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
You know what they say : once you kill a cow, you gotta make a burger.
Lady Gaga
ODPOWIEDZ