Szanowni Koledzy i Koleżanki :)
Po 4 latach współpracy padł mi modem Optiona 225 i zmuszony jestem kupić coś co będzie mi szybciutko chodziło w moim Iplusie ( mam abonament za 110 bez limitu szybkości transferu). Ponieważ jestem zielony w tych sprawach i mam do wydania 300 zł to proszę o wskazanie czegoś co by mi służyło następne 2-3 lata . Stary modem pracował z prędkością do 2 MB ( nadajnik mam dosłownie za oknem) więc liczę że nowy będzie troszkę szybszy. Mieszkam w Łomiankach pod warszawą więc będę go głownie tam użytkował i w Warszawie. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc. :papa:
Jaki modem Iplus Warszawa i okolice - prośba o pomoc :)
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Mistrz bezprzewodowy
Re: Jaki modem Iplus Warszawa i okolice - prośba o pomoc :)
Sierra Wireless 307
-
- Początkujący użytkownik forum
Ten modem będe miał w poniedziałek do testów. Dodatkowo kolega z Orange podrzuci mi 2 modemy Dual Care.Maciek764 pisze:Sierra Wireless 307
NORBI 

- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Myślę, że będziesz zadowolony. Modem ma przyzwoite parametry (do 21,6 DL i 5,76 UL), UMTS na 900/2100. Sama go mam. Wcześniej miałam e156G. Różnica kolosalna. Sierra lepiej trzyma połączenie (mam u siebie słaby sygnał), jest ono stabilniejsze. A minusy: trochę fochowaty ichniejszy manager. Jak już będziesz go miał to radzę używać przedłużki USB. Mnie udało się go lekko skrzywić mimo, że bardzo uważałam.vince.vega pisze:Ten modem będe miał w poniedziałek do testów