Ponieważ pływam na barce po Renie, dość często bywam na odcinku pomiędzy Lobith a Rotterdamem. W Niemczech używam prepaida ALDI, teraz szukam czegoś podobnego w Holandii.
Znalazłem kilka ofert:
Vodafone
T-mobile
ALDI
KPN
Niestety znajomość holenderskiego nie jest moją mocną stroną ;-(
Czy ktoś może polecić, jaki jest najlepsza oferta prepaid na dostęp do internetu w NL ?
Fajnie by było gdyby można było doładowywać konto on-line.
Internet w Holandii
Moderator: Moderatorzy
- Teos
- Początkujący użytkownik forum
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Internet w Holandii
A niemieckiego i angielskiego ( w tej kolejności) kolega nie zna?Teos pisze:Niestety znajomość holenderskiego nie jest moją mocną stroną

- Teos
- Początkujący użytkownik forum
Re: Internet w Holandii
Dzięki za zainteresowanie.
Problem w tym że zwykle diabeł trwa w szczegółach czyli w tekstach napisanych najmniejszą czcionką, językiem nie do końca zrozumiałym dla normalnego człowieka.
Dlatego oprócz tego, co sam znajdę, interesuje mnie czego używają inni i jak im się to sprawuje.
Jeżeli chodzi o ofertę Vodafon'a to wolałbym coś uruchamiane na 24H, zwykle w NL jestem 2-4 dni i później dłuższa przerwa, miesięczny pakiet nie bardzo mi się opłaca ;-(
Miesięczny pakiet mam w Niemczech bo tam przebywam przez większość czasu.
Trochę zna i nawet w miarę dobrze sobie radzi ;-)))greenfrog pisze: A niemieckiego i angielskiego ( w tej kolejności) kolega nie zna?
Problem w tym że zwykle diabeł trwa w szczegółach czyli w tekstach napisanych najmniejszą czcionką, językiem nie do końca zrozumiałym dla normalnego człowieka.
Dlatego oprócz tego, co sam znajdę, interesuje mnie czego używają inni i jak im się to sprawuje.
Jeżeli chodzi o ofertę Vodafon'a to wolałbym coś uruchamiane na 24H, zwykle w NL jestem 2-4 dni i później dłuższa przerwa, miesięczny pakiet nie bardzo mi się opłaca ;-(
Miesięczny pakiet mam w Niemczech bo tam przebywam przez większość czasu.