Moderator: Moderatorzy
Nie ma za nic. Od tego tu jesteśmydjmykus pisze:Dziękuję serdecznie za pomoc w ostatniej sprawie koledzę Szadzik-owi.
A jaki masz system operacyjny? Wgrywasz WM z płytki od modemu, czy ściągnąłeś najnowszą wersję ze strony SE?djmykus pisze: Po zakończeniu próbuję odpalić GC75 Manager i po około 2 min czekania wyskakuje błąd o treści - "błąd, aplikacja zakończy działanie". I tyle... :-( Proszę o pomoc. Za odpowiedź z góry dziękuję.
Ale się kolego wkopałeś pięknie. O ile dobrze pamiętam to GC75 nie chodzi ani na 166MMx ani na win 98. A co do kupna Przejściówki to pisanie postów i podawanie w nich linków nic Ci niestety nie pomoże. Takie kuriozalne rozwiązanie jak adapter na PCMCIA to loteria. Ja mam adapter PCI to PCMCIA Ricocha. Mogł bym Ci go nawet dać za darmo, bo właśnie mi przyłączają kable i będzie (mam nadzieję) neostrada. Ale to może i miesiąc potrwać albo dwadjmykus pisze:Jeszcze jedno pytanko.Najważniejsze... Czy taki zestaw (GC75 + adapter będzie kompatybilny z zestawem komputerowym z prockiem AMD Athlon 64 3000+ ?
Dokładnie. Za kasę kupić jakiś modem pod USB, np. MobileBox MC35i i mieć spokój. Ten modem nie ma wielkich wymagań, ładnie łapie zasięg i w ogóle jest ok. Dostaniesz go za około 100zł na allegro.djmykus pisze:Czyli w takiej sytuacji co mi proponujecie drodzy koledzy internauci?Opchnąć ten modem na allegro i mieć z głowy trudy, nerwy itp. ??
Raczej około 150zł.Dostaniesz go (Mobilebox MC35i) za około 100zł na allegro.
Byłbyś mniej rozczarowany gdybyś przed kupnem pogooglował na temat tej karty. W necie są specyfikacje techniczne, jest to forum, można się poradzić.djmykus pisze:...i jednocześnie powiedzieć parę słów na temat urządzenia SONY ERICSSON GC75.Jest to bardzo nieudane urządzenie, które jest wysoce niezadowalające względem swojej "mobliności". Cytat przycięty przez Moderatora ->Szadzik - Panie i Panowie tniemy zbędne cytaty!