Sony Ericsson k600i

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Morfeusz_2005
Początkujący użytkownik forum

Sony Ericsson k600i

Post autor: Morfeusz_2005 »

Mam tę komórke w plusie, czyli mam w niej karte z plusa.Podłaczam ją do kompa i widzi mi dwa modemy instaluje sterowniki.Teraz mam pytanie kaj wejść do netu za pomocą tego modemu tak aby nie pobierało mi kasy z konta plusa.Komórka obsługuje UMTS.
I drugie pytanie.Czy moge zrobić z kómórki karte sieciową i antene???W moim regionie jest sieć radiowa.
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Re: Sony Ericsson k600i

Post autor: Szadzik »

Morfeusz_2005 pisze:Teraz mam pytanie kaj wejść do netu za pomocą tego modemu tak aby nie pobierało mi kasy z konta plusa.
No to skoro nie z konta plusa ma pobierać kasę to skąd? Przecież za darmo nie da się korzystać z internetu. Zawsze kasę pobiera Ci z karty, która siedzi w telefonie.
Morfeusz_2005 pisze:I drugie pytanie.Czy moge zrobić z kómórki karte sieciową i antene???W moim regionie jest sieć radiowa.
Nie da się. Komórka działa tylko na określonych częstotliwościach i nie może działać jak karta sieciowa.
Back to the Future ;)
skorpion
Użytkownik forum

Re: Sony Ericsson k600i

Post autor: skorpion »

k600i raczej niema WiFi...ale moge sie mylic;)...ale nokia E61 prosze bardzo :P
Awatar użytkownika
seboo
Specjalista bezprzewodowy-junior

tak

Post autor: seboo »

Niestety zaden z telefonow serii E Nokii nie moze byc modemem wifi dla komputera.
ODPOWIEDZ