Nie wiem czy taki temat już ktoś dawał. Próbowałem znaleźć, ale to chyba rzadki zestaw
Orange (Twój internet) + Siemens S55 + BlueSoleil + Win XP
Moderator: Moderatorzy
-
imper
- Początkujący użytkownik forum
Orange (Twój internet) + Siemens S55 + BlueSoleil + Win XP
Tak jak w temacie. Dostałem od firmy telefon do netu do laptopa no i głowię się jak się przez BlueSoleil z tym czymś połączyć. Z plusem (simdata) nie miałem problemów.
Nie wiem czy taki temat już ktoś dawał. Próbowałem znaleźć, ale to chyba rzadki zestaw
. Mógłby ktoś zarzucić jakimś linkiem z wytłumaczeniem łopatologicznym? 
- hubikas
- Stały użytkownik forum
Re: Orange (Twój internet) + Siemens S55 + BlueSoleil + Win XP
Najpierw konfigurujesz telefon, tzn musisz sciagnac ustawienia od Orangutana na ten fon, nastepnie w Bluesoleil wyszukujesz telefon naciskajac np F5 ( musisz najpierw wlaczyc Bluetootha w tel ), po wyszukaniu tel klikasz na ikone Bluetooth Dial-Up Networing Service, wpisujesz haslo i nazwe uzytkownika i juz mozesz sie cieszyc internetem.
Ja korzystam z tego samego zestawu ale z SimData i sobie chwale( tel. moze byc caly czas podlaczony do ladowarki i nie zrywa sesji co 5 godz. kiedy sie wyladuje bateria ).
Ja korzystam z tego samego zestawu ale z SimData i sobie chwale( tel. moze byc caly czas podlaczony do ladowarki i nie zrywa sesji co 5 godz. kiedy sie wyladuje bateria ).
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Orange (Twój internet) + Siemens S55 + BlueSoleil + Win
Słabo szukałeś.Zobacz TUTAJimper pisze:Nie wiem czy taki temat już ktoś dawał. Próbowałem znaleźć, ale to chyba rzadki zestaw. Mógłby ktoś zarzucić jakimś linkiem z wytłumaczeniem łopatologicznym?
-
imper
- Początkujący użytkownik forum
Re: Orange (Twój internet) + Siemens S55 + BlueSoleil + Win XP
Eh
. W sumie źle określiłem problem. Telefon jest ustawiony bo na stanowisku w drugim punkcie mojej firmy wszystko działa
. Problem tkwi w ustawieniach systemu. W tym wspomnianym drugim punkcie jest win98 i to wszystko wygląda zupełnie inaczej. Bardzo proszę o szybką radę.
Sądzę, że wszystko robię dobrze, nie znam nazwy użytkownika i hasła w orange, a pozostawienie pustych nie pomaga. Nigdzie też nie znalazłem jakie powinny być.
Sądzę, że wszystko robię dobrze, nie znam nazwy użytkownika i hasła w orange, a pozostawienie pustych nie pomaga. Nigdzie też nie znalazłem jakie powinny być.