Internet w niemczech PLAY ONLINE a nowy modem
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Internet w niemczech PLAY ONLINE a nowy modem
Witam.Jestem tu nowy i nie wiem czy dobry dział wybrałem,ale mam pytanie jestem od 3miesięcy w niemczech i mam ze sobą laptopa i internet Era z modemem Huawei e160,i tak w ogóle mi nie zjada kasy z konta transfer jaki mam to nawet mi lapie 400kb.Ale i teraz mam pytanie szef kupił mi internet o2 z modemem Huawei e1750,ale ten net to takie bedziewie ze 1GB na miesiac...Przełozylem karte Ery do tego modemu Huawei e1750 i gdy chcialem polaczyc to mi wyskoczyl komunikat ze to jest roaming i ze ceny moga byc zwiekszone.Wie ktos o co chodzi i czy moge jakos uzywac tego nowszego modemu huawei e1750 z o2 z karta Ery,bo troche szkoda zeby nowszy modem za 40euro lezal bez uzytku.
- Pijo
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Internet w niemczech PLAY ONLINE a nowy modem
Karta Ery to karta abonamentowa czy na doładowania ?CzUbUS pisze:.Przełozylem karte Ery do
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Mozesz. Placisz dokladnie to samo co placiles uzywajac starego modemu.CzUbUS pisze:moge jakos uzywac tego nowszego modemu huawei e1750 z o2 z karta Ery
BTW: sprawdz sobie jakie seci sa dostepne i kup niemieckiego prepaida - szkoda kasy na polaczenia roamingowe. 5GB dostaniesz juz od 15€ namiesiac.
Nie pomagam na PW.
-
To jest karta doladowaniowa,ale nie zjada mi nic kasy,korzystam z internetu codziennie po kilka godzin i jeszcze ani razu nie doladowywalem konta i w ogole stan konta ten sma od wyjazdu z polski,a gdy wlozylem karte do tego modemu huawei e1750 i klinalem polacz to wyskoczylo ze jestem w roamingu i ze moga byc drozsze polaczenia.
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Pewnego dnia przestanie działać, zostanie zablokowana, a imei modemu w którym ostatnio była wpisany na czarną listę T-mobile.CzUbUS pisze:To jest karta doladowaniowa,ale nie zjada mi nic kasy,
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
I co wtedy jak imei zostanie wpisany na czarna liste?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*