[problem] Brak Pakietów Przychodzących;Orange CDMA

SubForum obecnych i przyszłych użytkowników internetu w technologii CDMA - Centertel (Orange Freedom PRO), Sferia, Nordisk, Plus (CDMA2000 1xEVDO itd.)

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Miqell87
Początkujący użytkownik forum

[problem] Brak Pakietów Przychodzących;Orange CDMA

Post autor: Miqell87 »

Witam...od niedawna jestem użytkownikiem Internetu Orange Free Standard Pro..niestety dwa dni temu byłem zmuszony przeprowadzić format PC-ta...Zainstalowałem ponownie XP Professional...następnie wszystkie potrzebne sterki,w tym sterownik do Karty sieciowej RT 2400. Po odpaleniu oprogramowania automatycznie jest wykrywana siec ORANGE...zasięg wacha się między 70 - 90%.Utworzyłem nowy Profilek i połączenie bezprzewodowe,a jednak po mimo tego połączenie to tylko i wyłącznie wysyła pakiety danych,natomiast żadnych nie odbiera;/ Nie pomagają żadne zmiany adresów IP,Serwerów DNS itp.Automatyczne wykrywanie IP również zawodzi;/Zmiana parametrów w utworzonym przeze mnie Profilu (np. zmiana z Infrastructure na 802.11 Ad Hoc również nie przynosi pozytywnych efektów;/ )...Grzebałem już w ustawieniach karty,przywracałem domyślne itp. Nic nie skutkuję. Jakieś sugestię???
Dodam tylko że przed formatem wszystko ładnie i pięknie śmigało,bez najmniejszych problemów. Zna ktoś może popraną konfigurację połączenia??Sygnał odbierany jest z Routera MV411R. Restart Routera również nie pomógł. :gwiazdki:

[ Komentarz dodany przez: wojteks: 2011-12-05, 18:21 ]
Pogrubienie całego posta jest zbędne, usuwam.
Ostatnio zmieniony 2011-12-05, 18:21 przez Miqell87, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ