Mapa zasięgu
Moderator: Moderatorzy
- trybun
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Mapa zasięgu
Czy jest gdzieś w necie mapa zasięgu CDMA iPlusa?
-
- Stały użytkownik forum
- trybun
Re: Mapa zasięgu
Ale na tej mapce nie ma nawet wzmianki o CDMA. BTS jest oddalony od mojego miejsca zamieszkania o około 9-10 km. Czy jest możliwość sprawdzenia gdzieś w necie czy znajduję się w zasięgu tego nadajnika?centrix23 pisze:http://was.plusgsm.pl/GSIMZ/ImzControl?lang=0
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Na prawdę nie widzisz? Po prawej stronie, ostatnia pozycja na liście wyboru?trybun pisze:Ale na tej mapce nie ma nawet wzmianki o CDMA.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- trybun
Niestety, moja Opera nie wyświetla tego fragmentu strony.. Przełączyłem na Chrome no i wszystko gra, - jest widoczny wybór rodzaju mapki. I niestety, przekonałem się tylko że nie ma u mnie zasięgu CDMA.krystianb pisze:Na prawdę nie widzisz? Po prawej stronie, ostatnia pozycja na liście wyboru?
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
To widać masz coś po swojemu ustawione.trybun pisze:Niestety, moja Opera nie wyświetla tego fragmentu strony.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
- trybun
Nic w niej nie ustawiałem. Można powiedzieć - ustawienia fabryczne. Widzę że Opera także mi nie wyświetla niektórych grafik, np awatarów użytkowników na YouTube. Zamiast nich wyświetlane jest tylko szare tło.krystianb pisze:To widać masz coś po swojemu ustawione.
PS. Miałeś rację, zaznaczyłem wcześniej opcję "dostosuj do szerokości", po odznaczeniu tej opcji strony ładują się już poprawnie, nawet na You Tube. Dzięki za sugestię.