pakiet danych, a prędkość..
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
pakiet danych, a prędkość..
Cześć. Mam pewien problem. Otóż posiadam orange free 59 i korzystam z cdma. 6 dnia każdego miesiąca otrzymuję nowy pakiet 4GB danych. W tym miesiącu też otrzymałem, ale prędkość jest zablokowana mimo, iż nie blokowali mi jej w zeszłym okresie rozliczeniowym, tj.listopad. 6 grudnia otrzymałem nowy pakiet , a zarazem wiadomość, że pakiet danych jest wyczerpany. Jestem zarejestrowany na orange.pl i kontroluję swój transfer i jak na razie zostało mi jeszcze 4023MB. Download nie przekracza 130 kbps.. W czym jest problem? 

-
- Początkujący użytkownik forum
Re: pakiet danych, a prędkość..
Może sieć jest przeciążona
Jeśli problem jutro będzie występował proponuje kontakt z BOK;)

-
- Użytkownik forum
problem występuje od 3 dni.. zadzwonię do BOK.
-
- Stały użytkownik forum
Wykorzystałem pakiet danych , nastepnie dokupiłem 1G dzwoniąc do orange , jak to wykorzystałem dokupilem 2 G ze strony orange i teraz mam predkość taka jakbym miał wykorzystany pakiet
internet strasznie wolno chodzi
a wiem ze mam jeszcze do wykorzystanie 1.6 G , dzwonilem do BOK i mowili ze jest awaria na nadajniku i ze naprawia w ciagu 24 godzin , dzis dzwonilem do nich i powiedzieli ze jest ok , jaka moze być przyczyna , jest jakies ograniczenie w wykupie dodatkowego transferu?

Ostatnio zmieniony 2011-12-26, 17:44 przez kobrasek, łącznie zmieniany 2 razy.
kobrasek
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Z takimi pytaniami najlepiej do BOK.kobrasek pisze:jest jakies ograniczenie w wykupie dodatkowego transferu?