Witam.
Mam problem z routerem pentagram cerberus P-6331-42. Dzielę internet z sąsiadem, skończyła się umowa i została podpisana nowa z tpsa, u sąsiada jest livebox. Sygnał internetowy po kabelku idzie też do mnie i teraz jak jest podłączony komputer bezpośrednio do kabla to net działa, ale jak przez router to niby wszystko jest w porządku w menedżerze połączeń sieciowych wszystkie połączenia są niby ok, ale nie ładuje się żadna strona w przeglądarce. To samo jest przez wifi w laptopie, wszystko jest w połączeniach ok, a strony się nie wczytują. Kiedyś na starej umowie neostradzie wszystkie lampki na routerze świeciły na zielono, teraz jedna z nich świeci na pomarańczowo no i problem jest jak powyżej opisałem. Czy problem tkwi w konfiguracji routera, jeśli tak to jak go poustawiać? Kombinowałem różne opcje przestawiać ale bez rezultatu, reset routera do ustawień fabrycznych też nie pomógł.
Probelm z wifi pentagram p-6331-42
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Probelm z wifi pentagram p-6331-42
Neostrady nie dzielimy poza lokal, temat zamykam.Bambek pisze:została podpisana nowa z tpsa, u sąsiada jest livebox.
Nie pomagam na PW!