Ogromny Ping
Moderator: Moderatorzy
- clamaranop
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Ogromny Ping
Mam pytanie. Posiadam internet orange Freedom PRO i nie wiem ale może znacie skuteczne sposoby jak zmniejszyć ping.W CS dochądzą one nawet do 500ms
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Ogromny Ping
Nie ma takiego sposobu o ile masz dobry sygnał.clamaranop pisze:ale może znacie skuteczne sposoby jak zmniejszyć ping
Nie pomagam na PW!
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Czy na każdym serwerze taki PING jest? i jaki masz w innych grach?
Ja mając przez 3lata CDMA Orange grałem we wszystkie CODy i Battelfield i PING miałem do 130m/s w zależności od serwera w CS nigdy nie grałem ale podobno jest on ''uczulony'' na PING teraz obecnie mam CDMA Plus i w Battlefield3 PINg mam od 88 do 300 w zależności od serwera , przeważnie gram na Niemieckich/Francuskich.
Ja mając przez 3lata CDMA Orange grałem we wszystkie CODy i Battelfield i PING miałem do 130m/s w zależności od serwera w CS nigdy nie grałem ale podobno jest on ''uczulony'' na PING teraz obecnie mam CDMA Plus i w Battlefield3 PINg mam od 88 do 300 w zależności od serwera , przeważnie gram na Niemieckich/Francuskich.
- clamaranop
Już jest lepiej kupilem antene. Teraz ping jest od 40ms-60ms.Myśle też że ping był spowodowany wykarzystaniem limitu.
-
- Początkujący użytkownik forum
mam pytanie jaki masz ping jak wezmiesz komende ping -t -l 1000 wp.pl czy jest taki sam jak ping -t wp.pl 

Przepraszam za błędy w piśmie
- clamaranop
PLAY4G nie pingi są o połowe mniejsze