Witam
Mam w domu router Axestel MV400 i miewałem pewne problemy z nim. Otóż podczas szperania w ustawieniach odznaczyłem niespostrzeżenie opcję "Client DHCP" lub coś podobnego i od tego czasu ni w ząb komputer nie chce go wykryć.
Chciałem podzielić internet przez WiFi, ale mój pomysł szybko odszedł w niepamięć przez problemy z routerem. Co w takiej sytuacji mogę zrobić ?
Problemy z routerem Axestel MV400
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Problemy z routerem Axestel MV400
Jakie ?marcin1509 pisze:Mam w domu router Axestel MV400 i miewałem pewne problemy z nim.
Proszę zdecyduj się .marcin1509 pisze:Otóż podczas szperania w ustawieniach odznaczyłem niespostrzeżenie opcję "Client DHCP" lub coś podobnego i od tego czasu ni w ząb komputer nie chce go wykryć.
To ją włącz. Raczej to był Serwer DHCP.marcin1509 pisze:odznaczyłem niespostrzeżenie opcję "Client DHCP" lub coś podobnego i od tego czasu ni w ząb komputer nie chce go wykryć.
Próbuj.

[ Dodano: 2012-01-25, 18:41 ]
Po kablu czy po WiFi ?marcin1509 pisze:i od tego czasu ni w ząb komputer nie chce go wykryć.
Komputer wykrywa WiFi z rutera ?
Romek
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL
- Simonel
- Stały użytkownik forum
Może zrób tzw. "twardy reset" przyciskiem u dołu rutera?
Pozdro!
Pozdro!
Simonel ^^
-
- Początkujący użytkownik forum
Bardzo chętnie , tylko że nie mogę wejść do ustawień.To ją włącz. Raczej to był Serwer DHCP.
Próbuj.![]()
Na obydwuch nie wykrywa. Po kablu i tak miałem wcześniej problemy z wykryciem - takze go nie wykrywaPo kablu czy po WiFi ?
Komputer wykrywa WiFi z rutera ?
Simonel da zrobić twardy reset w axestelu mv 400 ? ciekawe. sprawdzę to.Może zrób tzw. "twardy reset" przyciskiem u dołu rutera?
Pozdro!