Witam, borykam się z problemem działania urządzenia wa901nd w trybie access point.
Sytuacja wygląda tak: router linksys e2000, do niego podłaczony switch dlinka. do switcha podłaczona n-ka plus tp link.
Zabezpieczenia wpa personal, ap skonfigurowany na kanale 6, dhcp wyłączone w tp linku. Do sieci mogę się podłączyć, jednak działa ona bardzo, bardzo powoli.
Co może być tego przyczyną? Przepustowość jest dobra, na n-ce wskazuje mi okolice 80, więc wina kabla odpada. Coś z konfiguracją?
Proszę o pomoc i z góry dziękuję
Linksys E2000 + Wa901nd w trybie access point
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Linksys E2000 + Wa901nd w trybie access point
Jakie ma IP LAN, WiFi włączone, jeśli tak to na jakim kanale pracuje ?fckmayday pisze: router linksys e2000
Jakie ma IP LAN ma AP, WiFi pracuje w standardzie N , szyfrowanie - dokładnie jakie ?fckmayday pisze:Zabezpieczenia wpa personal, ap skonfigurowany na kanale 6, dhcp wyłączone w tp linku. Do sieci mogę się podłączyć, jednak działa ona bardzo, bardzo powoli.
Romek
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL