Witam, mam pewien problem z połączeniem się do internetu. Używam PLAY- abonament, płacę 49zł. Klientem tej sieci jestem już pond miesiąc. Nigdy nie miałem tego problemu, pojawił się gdy wymieniłem PC.
Gdy podłączam internet nie mam nawet nazwy sieci i ilości poziomu sygnału, więc nie mogę się połączyć. Aby zwiększyć zasięg używam anteny magnetycznej.
Przed chwilą włożyłem kartę do modemu z iplusa, działa normalnie. Także antena działa ponieważ gdy ją odłączę to mam 65% zasięgu, a z anteną około 98%.
Próbowałem od nowa wgrać sterowniki, a tamte usunąć dalej to samo.
System operacyjny: Widnows XP Home Ediction (SP3).
Modem: Huawei E173-U2.
Problem z połaczeniem PLAY.
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Problem z połaczeniem PLAY.
Laptop czy PC ?
Sprawdź modem Play jeszcze na innym komputerze.
Sprawdź modem Play jeszcze na innym komputerze.
Romek
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL
Edimax 6200n TP-LINK TL-MR3420 TP-LINK TL-WR1043ND +OPEN WRT Gargoyle by obsy PL
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Piotrek111938 więcej informacji daj. Modem zainstalował się prawidłowo? Używasz na tym samym USB co instalowałeś?
-
- Użytkownik forum
Dzwoniłem do BOK-u i uzyskałem informację że prawdopodobnie karta sim jest spalona- uszkodzona.
W poniedziałek lub wtorek przejdę się do salonu, tylko nie wiem czy ja jako niepełnoletni będę mógł wziąść nową kartę, oczywiście też jeżeli wezmę dokumenty rodzica który wziął na siebie.
W poniedziałek lub wtorek przejdę się do salonu, tylko nie wiem czy ja jako niepełnoletni będę mógł wziąść nową kartę, oczywiście też jeżeli wezmę dokumenty rodzica który wziął na siebie.