Dobrze że użyłeś słowa synonim, ale to i tak nie jest adekwatne określenie.ryba825 pisze:I zmień nazwę tematu. Jest po niemiecku, ale wulgarny synonim "kału"
Dla Twojej wiadomości, te słowo w języku niemieckim jest też rozumiane w potocznej mowie jako "tandeta", i w takowej interpretacji zostało użyte.
Nie rozumiem dlaczego temat został zamknięty, oraz nie wiem o jakich "numerach" mówisz.BliSki pisze:Zamykamy, bo nie lubimy takich numerów.
Nie mam ochoty wdawać się w żadne niesnaski, dlatego proszę o skupieniu się na mym problemie. Jeśli zostało to odebrane jako wulgaryzm to Sorry

====================================================================================================================
Nie mam możliwości sprawdzenie go na innym komputerze ; napiszę tylko iż jest to mój drugi modem z tej sieci (pierwszym był e156g) modem z początku działał bez zarzutu, gdy wyłączałem komputer, czy też przechodził w stan uśpienia, a później ponownie logowałem, to 'wykrywał' go niezawodnie. Problemy zaczęły się po kilkunastu dniach użytkowania.wojteks pisze:Sprawdź modem na innym komputerze, napisz w jakim go używasz
Dzisiaj np. zobaczyłem komunikat, iż nie znaleziono sygnału połączenia, potem "brak urządzenie lub urządzenie niedostępne" , no i co parę minut sam zrywa połączenie po czym je znów nawiązuje. Co do komputera, to mam Vistę.