Linksys WRT160NL i problem z uruchomieniem dysku USB

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
czmiel_t
Początkujący użytkownik forum

Linksys WRT160NL i problem z uruchomieniem dysku USB

Post autor: czmiel_t »

Witam, nie mogę zmusić tego zestawu do pracy. Wszystko podłączone zg. z instrukcją a w komputerze z Win XP i 7 nie mogę połączyć się z router'em przez komendę \\192.168.1.1 lub \\WRT160NL\Public system Windows nie może uzyskać dostępu do \\192 ... itd.
Dysk został sformatowany z poziomu router'a, przypisana cała partycja, na komputerach i routerze ta sama grupa robocza ale nie mogę się w żaden sposób podłączyć :/

Druga dziwna sprawa to tworzenie grup i kont użytkowników. Nie mogę niczego takiego zrobić na swoim routerze. Podczas tworzenia nowego użytkownika w oknie nie mam przycisku Create user jak w instrukcji tylko Modify user, to samo z grupami ...

Czy ktoś z Was orientuje się o co chodzi? Firmware to 1.0.0.3

[ Dodano: 2012-06-26, 07:23 ]
Druga kwestia już rozwiązana. Okazało się, że konfigurując pod Chrome przycisk jest Modify a pod IE jest Create :zawstydzony:
Siedziałem wczoraj do późna i nie udało mi się podłączyć do dysku USB :]
ODPOWIEDZ