Problem z kartą sim - Cyfrowy Polsat
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Problem z kartą sim - Cyfrowy Polsat
Witam, kupiłem internet LTE, w domu posiadam jeszcze HSPA+ również tego samego operatora. Chciałem zamienić kartę sim ze starego modemu na nowy, lecz modem nie może zalogować się do sieci. Czy mógłby mi ktoś doradzić co w takiej sytuacji można zrobić? Pozdrawiam.
- pogodabartek
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Problem z kartą sim - Cyfrowy Polsat
Coś jest na rzeczy, że z niektórymi modemami niektóre karty nie działają,kilka razy tak miałem nie wiem o co tu chodzi.Może karta jest przypisana do modemu czy jak ?
- wojteks
- *** Administrator ***
Nowym modem jest w trybie HSPA czy LTE? Jeżeli LTE to powinieneś użyć nowej karty.p2p2p1 pisze:Chciałem zamienić kartę sim ze starego modemu na nowy, lecz modem nie może zalogować się do sieci.
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
Nowy modem jak ustawiam na tryb AUTO po jakiś 5min loguje się na HSPA, jak ustawie LTE niestety nie działa. Czy orientuje się ktoś czy polsat wymienia karty na nowe czy trzeba zmieniać umowę na LTE?
[ Dodano: 2012-07-13, 19:56 ]
Od jakiś 2 godzin na tej samej karcie - LTE działa... Nie rozumiem już tego, modem logował chyba z 10min do sieci i działa. W każdym razie dziękuję za udzielone informacje
[ Dodano: 2012-07-13, 19:56 ]
Od jakiś 2 godzin na tej samej karcie - LTE działa... Nie rozumiem już tego, modem logował chyba z 10min do sieci i działa. W każdym razie dziękuję za udzielone informacje