Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe uzyskanie internetu mobilnego/radiowego/satelitarnego bez limitu ?? Wiem z pozoru glupie pytanie jednak internet ma stac w jednym miejscu a w wiekszych miastach jest cos takiego mozliwe (chodzi o lokalizację Sypniewo k/ Jastrowia Powiat Zlotowski , Wielkopolska ). Internetu po kablu wziac nie mogę :-/(Tp sa [juz orange] mimo podpisanej umowy nie chca sie podlaczyc) . Macie jakies propozycje ??
Limity !!
Moderator: Moderatorzy
-
Karmelowy Kot
- Początkujący użytkownik forum
Limity !!
Witam
Moje pytanie brzmi czy jest mozliwe uzyskanie internetu mobilnego/radiowego/satelitarnego bez limitu ?? Wiem z pozoru glupie pytanie jednak internet ma stac w jednym miejscu a w wiekszych miastach jest cos takiego mozliwe (chodzi o lokalizację Sypniewo k/ Jastrowia Powiat Zlotowski , Wielkopolska ). Internetu po kablu wziac nie mogę :-/(Tp sa [juz orange] mimo podpisanej umowy nie chca sie podlaczyc) . Macie jakies propozycje ??
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Limity !!
Radiowe są najczęściej bez limitu, wiele lokalnych sieci radiowych jest dobrej jakości, mają niskie pingi i sensowne prędkości. Jeżeli nie możesz mieć nic po kablu (adsl, vdsl, ethernet) to dobra radiówka będzie dobrym wyborem.Karmelowy Kot pisze:radiowego
Nie pomagam na PW!
-
LedonPL
- Początkujący użytkownik forum
Re: Limity !!
Od lokalnych operatorów- jak najbardziej tak,ale z zasięgiem może być rożnie,więc jeśli masz modem lub router,to radze zaopatrzyć się też w dobrą antenę kierunkową:)