nie moge usunac Softu BlueSoleil
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
nie moge usunac Softu BlueSoleil
Witam, jak w temacie. Cos mi nie chodzi BT i chce zrobic reinstalacje a nie moge usunac starego programu BlueSoleil. Usuwam go z panelu ster. przez Dodaj/usun prog. jak i z prog. uninstall z WYBIERZ PROG. Wykonuje zadanie usuwania ale program dalej jest !!!! ?????????. Prosze o pomoc, zwiazane jest to z tym o czym jest to forum.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: nie moge usunac Softu BlueSoleil
Spróbuj zainstalować polską wersję. może to pomoże ci go naprawić.Ja jak ją instalowałem program zapytał czy usunąć poprzednią.Działa bez problemu.
-
- Stały użytkownik forum
wlasnie chce odinstalowac BlueSoleil ale nie robi tego, instaluje znowu ta sama wersje i nic tzn. stary BlueS.... nie zostaje odinstalowany. W jaki inny sposob moge go wyrzucic z kompa? Sposob normalny.
- JK
- Stały użytkownik forum
Może to głupie pytanie, ale czy zamknąłeś Bluesoleil przed próbą odinstalowania go? Nie może go być w trayu, ale deinstalator powinien zażądać jego zamknięcia.
Czy deinstalacja przebiega "na oko" prawidłowo, łącznie z usuwaniem urządzeń bluetooth i ponownym uruchomieniem komputera, czy wyskakuje jakiś błąd?
Ja nigdy nie miałem problemów z odinstalowaniem Bluesoleil, a robiłem to już nie raz.
Możesz spróbować użyć zewnętrznych deinstalatorów, ale one powinny być raczej instalowane przed programem, który mają odinstalować. Jeżeli wszystko zawiedzie to pozostaje usuwanie ręczne (ale to raczej nie jest normalny sposób).
Czy deinstalacja przebiega "na oko" prawidłowo, łącznie z usuwaniem urządzeń bluetooth i ponownym uruchomieniem komputera, czy wyskakuje jakiś błąd?
Ja nigdy nie miałem problemów z odinstalowaniem Bluesoleil, a robiłem to już nie raz.
Możesz spróbować użyć zewnętrznych deinstalatorów, ale one powinny być raczej instalowane przed programem, który mają odinstalować. Jeżeli wszystko zawiedzie to pozostaje usuwanie ręczne (ale to raczej nie jest normalny sposób).
N6230 + AXF-15S + MBC-15S + ATK-20 + BT = 200 kb/s -> 32 kb/s (iPlus)
- etranger
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Mialem identyczny problem.
Rozwiazanie wrecz banalne - recznie usunalem wszystkie pliki, wyrzucilem wszystko z rejestru systemowego, wyczyscilem foldery z plikami tymczasowymi (wydaje mi sie ze problemem wlasnie byly tmp) i wtedy zapodalem swieza instalke - poszlo jakby swiezy kompa byl.
Rozwiazanie wrecz banalne - recznie usunalem wszystkie pliki, wyrzucilem wszystko z rejestru systemowego, wyczyscilem foldery z plikami tymczasowymi (wydaje mi sie ze problemem wlasnie byly tmp) i wtedy zapodalem swieza instalke - poszlo jakby swiezy kompa byl.
Regards - etranger®