iPlus, Orange, BC -który operator - Bydgoszcz

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
lukpol85
Początkujący użytkownik forum

iPlus, Orange, BC -który operator - Bydgoszcz

Post autor: lukpol85 »

WITAM SERDECZNIE!!!

Mam problem z wybraniem ,któregoś z dostawców internetu "komórkowego".
Po wielu staraniach nie udało mi się znaleźć oferty kablowego netu.

Stąd moje pytanie, czy oriętujecie się może jak wygląda zasięg w Bydgoszczy u naszych operatorów??? Dokładnie os. Leśne w BDG. Jeśli ktoś jest z Bydgoszczy to może jest możliwość umówienia się u mnie i sprawdzenia dostępności usługi i zasięgu, bo z tego co wiem to żaden z operatorów nie daje możliwości sprawdzenia zasięgu na miejscu przed podpisaniem umowy, a jeśli chodzi o zasięg z mapek to odbiega on od normy .

POZDRAWIAM
.:Kuzan

Re: iPlus, Orange, BC -który operator - Bydgoszcz

Post autor: .:Kuzan »

witam.

w Orange mozesz sprawdzic zasieg... idziesz do salonu (najlepiej firmowka) i prosisz, zeby konsultant sprawdzil Ci zasieg... (albo ma dostep do aplikacji lub tez dzwoni na Dealer Support i dowiaduje sie na infolinii Business Everywhere o zasiegu na konkretny adres). jezeli posiadasz komorke w sieci Orange dzwon na *800 i polacz sie z konsultantem (1,50 za cale polaczenie, ale mozesz wisiec 2 h :) ) i podaj adres - odpowie Ci dokladnie czy w Twojej okolicy jest zasieg GPRS/EDGE/UMTS,ewentualnie jezeli nie posiadasz telefonu Orange to mozesz zadzwonic ze stacjonarki czy telefonu innego operatora na numer +48 (0) 510 800 800 (stawka za polaczenie w zaleznosci od taryfy)...

...to tyle. metoda na 100% sprawdzona. u innych operatorow nie wiem jaka metoda da sie sprawdzic zasieg, ale mysle, ze podobnie. ale raczej w salonach firmowych tylko.

pozdrawiam !

------------------------------------
6630+dku2*3G=41KB/s (iPlus)
ODPOWIEDZ