sim -usim w e
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
sim -usim w e
witam
Aktualnie posiadam modem e353-u2 i zwykłą karte sim Plusa. Nadarzyła się okazja by za free w salonie wymienić stargo sima na nowego usima. Czy jak zmienie sobie kartę sim na usim to bedzie ona działać w wyżej wymienionym modemie?
Aktualnie posiadam modem e353-u2 i zwykłą karte sim Plusa. Nadarzyła się okazja by za free w salonie wymienić stargo sima na nowego usima. Czy jak zmienie sobie kartę sim na usim to bedzie ona działać w wyżej wymienionym modemie?
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
Re: sim -usim w e
Będzieuniu pisze:bedzie ona działać w wyżej wymienionym modemie?
Ja też miałem taką okazję tylko dostałem zamiast USIM nową SIM z obsługą LTE i musiałem jednak zapłacić pomimo że w salonie powiedzieli że będzie wymiana bezpłatnauniu pisze:okazja by za free w salonie wymienić stargo sima na nowego usima
Ostatnio zmieniony 2013-03-20, 19:53 przez Andrzejz78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały użytkownik forum
USIM ma takie same wymiary jak SIM, będzie działała. USIM jest tworzony z myślą o 3G, a SIM był tworzony z myślą o 2G.
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
Na pewno? To dlaczego miałem starą SIM i miałem 3G?lukkki pisze:USIM jest tworzony z myślą o 3G, a SIM był tworzony z myślą o 2G
-
- Stały użytkownik forum
Nie czepiaj się, albo zrozum sens mojej wypowiedzi. Nie napisałem "tylko do 2G".
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Jeszcze jedno pytanko ile taka wymiana karty sim może trwać? Bo pownie nie zrobiąmi tego na miejscu w salonie?
- Andrzejz78
- Guru bezprzewodowy
Mi zrobili od ręki w salonie i po kilku minutach była już aktywnauniu pisze:Bo pownie nie zrobiąmi tego na miejscu w salonie
- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Tylko jeśli nie będą mieli odpowiednich kart. Wymiana to jest tylko z nazwy, dostajesz nową kartę, jak stara przestanie działać to wkładasz nową, a ze starą robisz co chcesz, możesz na pamiątkę zachować lub zniszczyć.uniu pisze:Bo pownie nie zrobiąmi tego na miejscu w salonie?
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!