kontakt z Aero2

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
wilq_lpu
Użytkownik forum

kontakt z Aero2

Post autor: wilq_lpu »

Witam.

Jak się okazało internet z Aero2 nie działa ponieważ używałem starej karty sim.
Nowa karta przyszła do mnie w październiku 2012 i ją zgubiłem.

W formularzu wydania duplikatu trzeba podać numer zgubionej karty- nie znam (mogę co najwyżej wpisać numer starej, nieaktywnej karty)

Na maila nie odpowiadają. Dzięki taryfie play 4.0 i słuchawce bluetooth wiszę na ich infolini dłuuugo- równie z bezskutecznie. Drugi numer nieaktywny.

Da się z nimi jakkolwiek skontaktować?
Jak zdobyć informacje, czy mogę wysłać zamówienie duplikatu bez wpisywania numeru zgubionej karty?

Czy mogę wpisać numer starej karty (sprzed wymiany) i mieć pewność, że w zamian przyślą mi kartę zgodną z aktualnymi standardami?

szkoda wysyłać im pieniądze (opłata za duplikat i przesyłkę) i nie wiedzieć, czy dostanę kartę, czy nie.... kiedy.... a jeżeli nie, to do kogo można się zwrócić, skoro nie reagują na maile i telefony
Awatar użytkownika
bluecrush
Stały użytkownik forum

Re: kontakt z Aero2

Post autor: bluecrush »

Zrób tak jak jest tu podane:
http://aero2.net.pl/faq.html#Answer12

Wyślij poleconym za potwierdzeniem odbioru.
wilq_lpu
Użytkownik forum

Post autor: wilq_lpu »

jasne

Pytania brzmią:
-czy zrealizują zamówienie, gdy nie podam numeru zgubionej karty
-czy, jeżeli wpiszę numer starej karty sprzed wymiany, to wniosek przejdzie i dostanę nową? (dla mnie to logiczne, ale nie da się z nimi skontaktować i tego potwierdzić)
Awatar użytkownika
jakubd
Stary wyga bezprzewodowy

Post autor: jakubd »

Jeżeli swoimi danymi osobowymi uwiarygodnisz, że ty to ty (podasz dokładnie te same dane), to powinni wydać duplikat. Dopisz, ze zgubiłeś kartę i ramkę. Stary numer też możesz podać.
To są mimo wszystko ludzie i aż tak na złość nie działają.
ODPOWIEDZ