Witam wszystkich forumowiczy.
Mam pytanie do eksperta bo jak sie okazało moje umiejętności skończyły sie w tym miejscu. Mianowicie chodzi mi o to że posiadam router mv400 z sieci Orange i chciał bym uruchomić na nim internet z cyfrowego polsatu. Wkładając kartę sim z Cyfrowego Polsatu nic się nie dzieje mam swiadomość że ORANGE chodzi w innym paśmie ale czy nie da się tego jakoś ustawić??
Proszę o odpowiedz i z góry dziekuję.
[problem] Router Axcess MV400
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: [problem] Router Axcess MV400
Nie da się.RomeroS27 pisze:Mianowicie chodzi mi o to że posiadam router mv400 z sieci Orange i chciał bym uruchomić na nim internet z cyfrowego polsatu.
Nie pomagam na PW!
-
- Początkujący użytkownik forum
rozumiem. Czyli mogę sobie zupy z niego nagotować:)? A co byście polecili mianowicie jaki router kupić żeby to chodziło?? Chodzi mi głównie o to żebym nie musiał kupować za 200zł modemu mobilnego od cyfrowego polsatu tylko chodzi mi o router z wejsciem na kartę sim. Dodam że mam notebooka NC10 na którym Internet z cyfrowego polsatu działał i nagle przestał tzn nie wykrywa urządzenia może tu coś doradzicie???
- wojteks
- *** Administrator ***
Sprzedać.RomeroS27 pisze:Czyli mogę sobie zupy z niego nagotować:)?
Huawei B593 przykładowo.RomeroS27 pisze: tylko chodzi mi o router z wejsciem na kartę sim
Nie pomagam na PW!