Co sądzicie o moim dostawcy?
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
Co sądzicie o moim dostawcy?
Witam,
co sądzicie o moim dostawcy internetowym (lexell.pl)? Chodzi mi głównie o to, czy prędkości są proporcjonalne w stosunku do ceny, szczególnie w branży radiówek. Pytam, ponieważ w okolicy ostatnio dużo mówi się o "firmach krzakach", które oferują łącza typu "W promocji dla seniorów, łacze 1mb/s za jedyne 155zł!"
co sądzicie o moim dostawcy internetowym (lexell.pl)? Chodzi mi głównie o to, czy prędkości są proporcjonalne w stosunku do ceny, szczególnie w branży radiówek. Pytam, ponieważ w okolicy ostatnio dużo mówi się o "firmach krzakach", które oferują łącza typu "W promocji dla seniorów, łacze 1mb/s za jedyne 155zł!"
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
- Użytkownik forum
Re: Co sądzicie o moim dostawcy?
Na rok, 32mb/s, a co?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
- Użytkownik forum
Dlaczego? Przecież u mnie nie ma pod ziemią żadnych fiberów UPC, Neti, itp. Jest tylko gówniane TP.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Dlatego, ze ten typ pytan stawia sie przed podpisaniem kontraktu. Teraz nie ma to juz zadnego znaczenia – i tak jestes uwiazany.
Nie pomagam na PW.
-
- Użytkownik forum
Umowę podpisałem chyba z 2 miesiące temu, więc to zawsze trochę mniej czasu do jej końca
Poza tym, zawsze można ją zerwać. Więc liczę na twoją odpowiedź, co w ich ofercie jest nie tak.

-
- Użytkownik forum
Mógł bym prosić o jakąś odpowiedź? Bo akurat sąsiad też chce wziąć u nich łącze o podobnej prędkości, i nie wiem czy mu polecać, czy odradzać.
Ostatnio zmieniony 2013-04-26, 21:04 przez Pikaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
Ceny rozsądne przy umowie na 3 lata, na nieokreślony już nie tak świetnie (choć tragedii też nie ma). Chociaż chciałbym zobaczyć jak na ich radiu chodzi to 56Mbps.
-
- Użytkownik forum
@UP Dzięki wielkie za odpowiedź. Też jestem ciekawy jak chodzi na tych ich antenkach te 56mbps (a raczej Mb/s). Jak myślisz, pójdzie na full 56? Wgl, router 300mbps takie coś uciągnie?
- wojteks
- *** Administrator ***
Czy taka trudno pisać/używać prawidłowe jednostki? Nie ma takiej mbps, jest Mbps.Pikaczek pisze: te 56mbps
A to co znaczy? Tu nie SMS czy chat, piszemy całymi wyrazami.Pikaczek pisze:Wgl
Jeżeli będzie połączony w N z kartą to powinien.Pikaczek pisze:router 300mbps takie coś uciągnie?
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
A jak dziewczyna cie pyta, czy smakuja Ci lody, to odpowiadasz czy pytasz na www.jak_zjesc_loda.com?Pikaczek pisze:Bo akurat sąsiad też chce wziąć u nich łącze o podobnej prędkości, i nie wiem czy mu polecać, czy odradzać.

Zastanow sie chlopcze, skad ludzie z Gdanska, Warszawy lub Katowic maja wiedziec jak dziala lacze w Pipidowie Dolnym?

Pogadaj z sasiadami uzywajacymi ISP w twojej okolicy, zapytaj o stabilnosc, serwis, dostepnosc BOK, ..... i wybierz, na odleglosc nikt ci nie pomoze.
Nie pomagam na PW.
-
- Użytkownik forum
@UP nie w żadnym Pipidowie Dolnym tylko obrzeżach Poznania 
Ale mimo to, dzięki za odp.

Ale mimo to, dzięki za odp.