nowy router czy antenka
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
nowy router czy antenka
witam, znajomy mnie prosił o wymianę routera na lepszy lub antenę proszę o radę posiada on router adsl do Neostrady planet ADW-4401 v5 chodzi tu że słaby zasięg jest z tego routera po wifi - co radzicie czy antenkę moną czy router o bardzo dobrych antenkach proszę o jakieś linki i porady
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: nowy router czy antenka
AVM Fritz!Box 7390.
Pytanie "jaka antena" ma mniej wiecej tyle sensu co pytanie "jaki kieliszek".
A kolega jest analfabeta czy o co chodzi?
Pytanie "jaka antena" ma mniej wiecej tyle sensu co pytanie "jaki kieliszek".
A kolega jest analfabeta czy o co chodzi?
Nie pomagam na PW.
-
nie kolega się w ogóle nie zna:)
a jest coś godnego polecenia w granicach 300zł? bo tamten kosztuje 800zł
a jest coś godnego polecenia w granicach 300zł? bo tamten kosztuje 800zł

-
- *Mistrz bezprzewodowy*
-
nie i dlatego pytam i możesz sobie darować komentarze, po to forum jest żeby zadawać pytania i oczekiwać odpowiedzi na pytania a nie jak Ty ...
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Przeciez dostajesz odpowiedzi na twoje pytania i udzielasz na moje pytania, jest dokladnie jak na twoim poscie powyzej - wiec o co ci chodzi?
Ps. Jak chcesz cos kupic, to pytaj wprost a nie zaslaniaj sie kumplami ktorzy nie potrafia pisac.
Ps. Jak chcesz cos kupic, to pytaj wprost a nie zaslaniaj sie kumplami ktorzy nie potrafia pisac.
Nie pomagam na PW.
-
ok, a jest jakiś innej firmy niż fritz? i czy dam rade mu skonfigurować bo ja mam radiowy i nigdy nie konfigurowałem pod Neostradę i czy na pewno będzie zasięg w całym domu poprzez wifi dom dwu piętrowy z cegieł , bo może lepiej niech odłoży na jakiegoś lepszego a który będzie na 100% działał.
- wojteks
- *** Administrator ***
Takiej gwarancji nigdy nie ma. Na pewno będzie lepszy od Planeta.garfild209 pisze:czy na pewno będzie zasięg w całym domu poprzez wifi dom dwu piętrowy z cegieł
Ma być dobry czy tani? Sprawdź Draytek, Tp-Link.garfild209 pisze:a jest jakiś innej firmy niż fritz?
Nie pomagam na PW!
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Jest. Znajdziesz w aledrogo, wpisujac "router ADSL". Tylko wybierz poprawny annex.garfild209 pisze:ok, a jest jakiś innej firmy niż fritz?
A czy ja dam rade polozyc kafelki?garfild209 pisze: i czy dam rade mu skonfigurować
Uprzedze cie - skad ja mam wiedziec?
Razem z routerem jest dostarczona instrukcja, podobno osoby potrafiace czytac daja rade.
Nie bedzie. Na pewno. Na zadnym routerze.garfild209 pisze:czy na pewno będzie zasięg w całym domu poprzez wifi dom dwu piętrowy z cegieł
Nie ma "czegos lepszego". Jak masz do pokrycia pietro, zostaw ten router co masz i doloz AP.garfild209 pisze:bo może lepiej niech odłoży na jakiegoś lepszego
Ps. wszystko bylo juz milion razy przerabiane. Cieszyl bym sie gdybys uzyl funkcji "szukaj".
Nie pomagam na PW.
-
No własnie kolego z tą funkcja szukaj nie jest tak kolorowo na forum. Ja zawsze pytam .
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nie pomagam na PW.