Huawei E3131 z play jako karta sieciowa usb
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Huawei E3131 z play jako karta sieciowa usb
Witam, zapewne pytane było nie raz ale nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi o to, że mam modem Huawei E3131 od play, ale skończyła mi się już z nimi umowa. W domu mam nowo podłączony router UPC i chciałbym się do niego podłączyć. W komputerze nie mam karty sieciowej i zastanawiam się czy jest opcja użyć tego modemu jako karty sieciowej? Zasłyszane od kolegi, że się da, ale nie wiem ani ja, ani on jak to zrobić. Znalazłem tematy propo Aero2, ale zielony jestem i nie wiem czy to jest to samo. Będę wdzięczny za pomoc. 

- krystianb
- Guru bezprzewodowy
Re: Huawei E3131 z play jako karta sieciowa usb
Żadnej?Kuki3l pisze:W komputerze nie mam karty sieciowej i zastanawiam się czy jest opcja użyć tego modemu jako karty sieciowej?
Może niech kolega wytrzeźwieje, nie da się, modem to nie karta wifi. Takie połączenie występowało ponad 10 lat temu w paru modemach na pcmcia.Kuki3l pisze:Zasłyszane od kolegi, że się da, ale nie wiem ani ja, ani on jak to zrobić.
To jest darmowy internet mobilny 512kb/s z rozłączaniem co godzinę.Kuki3l pisze:Znalazłem tematy propo Aero2, ale zielony jestem i nie wiem czy to jest to samo.
Za prośbę pomocy na gg/pw gwarantuje czerwony prezent!
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Huawei E3131 z play jako karta sieciowa usb
Ok, dzięki za wyjaśnienie