Prepaid no-limits dla 8 osób + szef

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
paulix
Początkujący użytkownik forum

Prepaid no-limits dla 8 osób + szef

Post autor: paulix »

Witam, prosiłabym o pomoc w wyborze oferty.

W punktach:
  • w tej chwili ośmiu pracowników, każdemu muszę wręczyć telefon + jeden dla siebie
  • zasięg mamy raczej każdej sieci, bo to teren podmiejski dość gęsto zaludniony
  • musi być prepaid z powodów także innych niż kosztowe (także prepaid dla mnie)
  • każdy z pracowników mimo braku środków na koncie powinien móc do mnie puścić "strzałę"
  • ja oddzwaniam po puszczeniu "strzały" i rozmawiam z nimi za free lub bardzo tanio (długie rozmowy)
  • rozsądne okresy ważności konta na tych ośmiu kartach
  • nikt, włącznie ze mną, nie dzwoni na inne numery niż w naszej "sieci", stąd niepotrzebna nam oferta na połączenia gdzieś indziej
  • potrzebne wyłącznie połączenia głosowe, w ostateczności SMS
  • ew. na tych ośmiu telefonach także bezpłatne połączenie do mnie, ale to nie jest konieczne - choć byłoby wygodne
  • ja mogę mieć dwa telefony z dwiema kartami SIM, czyli np. 1 tel dla 4 osób i drugi dla 4
Zdaję sobie sprawę, że takiej oferty może nie być, stąd prosiłabym o wskazanie jak najbliższej. Za każdą propozycję z góry dziękuję.
jujeahip
Początkujący użytkownik forum

Re: Prepaid no-limits dla 8 osób + szef

Post autor: jujeahip »

Pierwsze co mi przyszło to TM frii z wybranym darmowym bonusem, nielimitowanych rozmów w sieci i heyah. za 50zł masz ważność konta 100dni jeśli dobrze pamiętam.
ja.michal
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Prepaid no-limits dla 8 osób + szef

Post autor: ja.michal »

Ewentualnie Nju na kartę z opcją 99 gr za rozmowy bez limitu w danym dniu na komórkowe, względnie 1,99 zł za komórki, stacjonarne, wiadomości i internet. Konto ważne zawsze po doładowaniu. Co 60 dni należy aktywować za 6 zł opcję 99gr/1,99zł.
ODPOWIEDZ