Cyfrowy Polsat 25 gb

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Stajnia
Początkujący użytkownik forum

Cyfrowy Polsat 25 gb

Post autor: Stajnia »

Witam posiadam Cyfrowy Polsat 25 gb przez router na okres probny 7 dni. Lubie poogladac filmiki (nie cale filmy) i ppgrac na xboxie przez siec (zwlaszcza w fife) moze nie maniakalnie calymi dniami, ale tez niesporadycznie. Jesli sie zdecyduje sie podpisac umowe czeka mnie 2 lata z ta firma. Tu gdzie mieszkam prawie nie mam innego wyboru na ta chwile. Czy biorac pod uwage moje upodobania, o ktorych pisze wyzej, bedzie mialo to sens? Nie wiem jak to przetestowac, bo 7 dni to za malo czasu, zeby sie zorientowac, a po 7 dniach to juz lipa i umowa na 2 lata co robic pomozcie prosze.

2. Czy serwisy typy tvn player, gry flashowe na stronka, rowniez pobieraja transfer?
3. Czy w wyniku wykorzystania pakietu danych po przez granie i ogladanie you tuba, sprawi, ze nastapi rowniez blokada do stron www, ktore jak zaklada dostawca sa za darmo?

Bardzo prosze o pomoc, przepraszam jak powtorzylem temat.

Dziekuje i Pozdrawiam
Darek
key
*Mistrz bezprzewodowy*

Re: Cyfrowy Polsat 25 gb

Post autor: key »

2. TAK
3. spojrz w umowe
Nie pomagam na PW.
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Wybór CP? Plusa na dzień dzisiejszy nie najlepszy, maja słabe umowy. Polsat ma dwa limity : dzienny i nocny(1-7) 50GB. Oba są niezależne od siebie. Po wykorzystaniu 25GB dziennego tracisz mozliwość korzystania w dzień z internetu. chyba, że ustawisz usługę limit na 25 zł, 50 lub 100 zł i do tej wysokości dostaniesz dodatkowy limit w cenie 2gr za MB czyli za 25 zł będziesz miał 1,25GB itd. To nieopłacalne. Po wykorzystaniu nocnych 50GB możesz korzystać z 1GB za zł. Skąd jesteś, w twojej okolicy prawdopodobnie można korzystać z LTE, HSPA+DC w Orange, który ma dużo lepsze oferty lub Play. Podaj lokalizację to sprawdzę zasięg innych operatorów.
Stajnia
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Stajnia »

Zawiercie ul. Dożynkowa
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Masz u siebie zasięg LTE w Orange. Najbliższy BTS LTE1800 przy ul. Polskiej 36. Na nim też UMTS2100 z HSPA+DC do 43,2Mb/s. Proponuję bliżej przyjrzeć się ofercie Orange i zrobić testy.
ODPOWIEDZ