Witam
Jest to mój 1 post na forum, które darze dużym zaufaniem za wiarygodne informacje i fachową pomoc
Postaram się krótko opisać moją sytuacje
Mieszkam w okolicach Lublina i mam o tyle pecha że internet kablowy konczy się 100 metrów od mojego domu i kolejnych. Powstała "czarna dziura"
Od kilku lat jestem użytkownikiem Netia Wimax. Na łącze nie mogę narzekać 2 MB/s
Umowa , piekielnie długa ( ale na taką sie zdecydowałem - 26 miesięcy, kończy się w czerwcu)
W mojej okolicy jest dostępny operator Neospot
www.neospot.pl
Bardzo proszę o opinie ewentualnych użytkowników tego dostawcy?
Jak z prędkościami, pingiem , awaryjnością ?
Pozdrawiam
Dostawca Neospot - Lublin - proszę o opinie
Moderator: Moderatorzy
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Dostawca Neospot - Lublin - proszę o opinie
Niestety, ale firma Alnide (Neospot) nie jest rzetelna. Na zgłaszane problemy z żenująco niskim transferem (momentami w ogóle internet nie działa) w ogóle nie odpowiadają. Ja już nigdy nie zawierzę tej firmie, czekam na koniec umowy i zmieniam operatora. NIE POLECAM.
-
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Czyli chyba lepiej, że nie mieli u mnie zasięgujj pisze:Niestety, ale firma Alnide (Neospot) nie jest rzetelna. Na zgłaszane problemy z żenująco niskim transferem (momentami w ogóle internet nie działa) w ogóle nie odpowiadają. Ja już nigdy nie zawierzę tej firmie, czekam na koniec umowy i zmieniam operatora. NIE POLECAM.

- Jo_gurt
- Guru bezprzewodowy
jj, z ciekawości - a na jakiego zmieniasz?