Mam problem z routerem TP-LINK TL MR3020 po wgraniu Gargoyle z tej strony: http://downloads.openwrt.org/snapshots/trunk/ar71xx/
Plik został wgrany tak jak zwykła aktualizacja routera w panelu konfiguracyjnym. Pełna nazwa pliku .bin - openwrt-ar71xx-generic-tl-mr3020-v1-squashfs-factory.bin
Aktualizacja przebiegła pomyślnie i router się uruchomił ponownie. Wówczas do panelu konfiguracyjnego wchodziłem przez adres: 192.168.0.254 taki jaki był w instrukcji. Gdy otworzyłem ponownie przeglądarkę chcąc wprowadzić swoje ustawienia, ku mojemu zdziwieniu ten adres nie działa, przeglądarka Chrome: Nie można wyświetlić tej strony, IE to samo. Dla pewności próbowałem innych adresów 192.169.1.1 ; 192.168.0.1 - też brak odzewu. Gdy podłączam router do prądu wszystko jest ok, tzn. świeci się power (jeżeli podłącze modem to również dioda sygnalizująca podłączenie modemu), dioda podłączenia routera przez ethernet, oraz WPS, który przy podłączeniu na początku miga a później się świeci cały czas. Myślę, że nie uśmierciłem routera

Nie mam innych pomysłów