Czy sięgnę sugnał LTE

Dyskusje na temat wyboru sprzętu. Jaki modem, telefon do GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA/HSUPA, jaką przejściówkę, kabel do telefonu... itp. mam wybrać?

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
o|af
Początkujący użytkownik forum

Czy sięgnę sugnał LTE

Post autor: o|af »

Witam,

Zachęciła mnie oferta Plusa, więc zacząłem się bliżej przyglądać urządzeniom jakie ewentualnie będę potrzebował. Po poczytaniu opinii z tego forum zdecydowałem się na dołożenie do B392s antenę dualną z Cybertecha. Jednak zanim zacznę zamawiać antenę i podpisywać cyrografy w Plusie prosiłbym o pomoc ze zidentyfikowaniem czy do mojej lokalizacji dociera w ogóle sygnał LTE (z mapki operatora wynika, że sygnał mam na zewnątrz).
Mieszkam w miejscowości Ciszyca (pod W-wą) niska zabudowa jednorodzinna, nadajnika żadnego w zasięgu wzroku nie mam (drzewa i wał wiślany.

Jeżeli są np BTS innych operatorów znacznie bliżej to proszę o info bo bardziej mi zależy na szybkości niż na konkretnym operatorze (brak limitów jest tu znaczną zachętą :) )
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: Czy sięgnę sugnał LTE

Post autor: matek451 »

Masz zasięg LTE wszystkich operatorów. Najbliższe BTS-y w Józefowie( 2-3 km). Ewentualnie potrzebna antena zew. Dual LTE z Cybertecha.
ODPOWIEDZ