Sterowniki do k700i

Kwestie techniczne, konfiguracja telefonów do współpracy z internetem, rozwiązywanie problemów z tym związanych... itp.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SoNiC
Użytkownik forum

Sterowniki do k700i

Post autor: SoNiC »

Mam pytanie ;) sa na necie sterowniki aby zainstalowac telefon Sony Ericsson k700i jako modem do laczenia sie za posrednictwem internetu z iPlusa ???

Moj k300i i sie zepsul niechce sie ladowac a byc moze bede mial okazje nabyc k700i za 310 zl :]
Ostatnio zmieniony 2006-10-15, 23:22 przez SoNiC, łącznie zmieniany 1 raz.
Sony Ericsson k300i + iPlus Simdata
dziadman
Użytkownik forum

Re: Sterowniki do k700i

Post autor: dziadman »

tu masz (tak ciezko bylo znaleźć czy w ogóle nie szukałeś ?? )

klik
gram tak by by? ASem jak jan walczak
Awatar użytkownika
SoNiC
Użytkownik forum

okej ale wiecie co napiszcie mi najlepiej jakich telefonow nieoplaca sie kupowac i z jakimi beda problemy z podlaczeniem takiego internetu.
Szadzik
Mistrz bezprzewodowy

Post autor: Szadzik »

SoNiC pisze:okej ale wiecie co napiszcie mi najlepiej jakich telefonow nieoplaca sie kupowac i z jakimi beda problemy z podlaczeniem takiego internetu.
Oczywiście żartujesz! Przecież nikt, nie wymieni wszystkich telefonów bez modemu. Jesli chodzi Ci po głowie jakiś telefon, to zapytaj o jego uzyteczność jako modem. Ktoś na pewno podpowie.
Back to the Future ;)
Awatar użytkownika
SoNiC
Użytkownik forum

chodzi mi wlasnie o wymienienie wszystkich telefonow do ktorych nieznajde sterownikow na necie zeby zainstalowac go jako modem ;) musze miec ta liste bo wlasnie ide zaniesc do naprawy k300i a potem go chce sprzedac i kupic inny albo kupie k700i ale jakis inny.

EDIT: lol xD juz wiem co mi sie stalo z k300i :D otoz zalal mi sie xD wigoc dostala sie do srodka :/ heh musze na niego bardziej uwazac ;)
ODPOWIEDZ