Drugie pytanie: gdzieś wyczytałem, że w Plusie na abonament (bez firmy) można wykupić publiczne IP dynamiczne lub statyczne - z kolei jakiś rok temu, gdy wyczytałem to samo, to po zadzwonieniu na infolinię dowiedziałem się, że nie ma takiej opcji. Ktoś jest w stanie rozjaśnić sprawę?
Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?
Moderator: Moderatorzy
-
blankNaME
- Stały użytkownik forum
Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?
Wszedłem sobie na stronę plusa, żeby sprawdzić ofertę umowy bezterminowej na internet (bez urządzenia) - w tej chwili już taką mam, ale potrzebuję dodatkowej (dodatkowe pytanie niżej). Ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem takiej opcji (może jakiś ślepy jestem, albo mam sklerozę i zapomniałem, że do patrzenia na literki potrzebuję okularów - nie pamiętam, żebym je w ogóle nosił). Czy ta usługa jest w ogóle jeszcze dostępna, czy ją "wywalili"?
Drugie pytanie: gdzieś wyczytałem, że w Plusie na abonament (bez firmy) można wykupić publiczne IP dynamiczne lub statyczne - z kolei jakiś rok temu, gdy wyczytałem to samo, to po zadzwonieniu na infolinię dowiedziałem się, że nie ma takiej opcji. Ktoś jest w stanie rozjaśnić sprawę?
-
BKpbO
- Stały użytkownik forum
-
blankNaME
- Stały użytkownik forum
Re: Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?
Dzięki za info.
Co do drugiego pytania, to po prostu zadzwoniłem do nich i zapytałem - możliwość jest, ale tylko dla ofert innych niż te ostatnio wprowadzone Power LTE (czy jak im tam
) - "przynajmniej na razie".
Co do drugiego pytania, to po prostu zadzwoniłem do nich i zapytałem - możliwość jest, ale tylko dla ofert innych niż te ostatnio wprowadzone Power LTE (czy jak im tam