Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
blankNaME
Stały użytkownik forum

Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?

Post autor: blankNaME »

Wszedłem sobie na stronę plusa, żeby sprawdzić ofertę umowy bezterminowej na internet (bez urządzenia) - w tej chwili już taką mam, ale potrzebuję dodatkowej (dodatkowe pytanie niżej). Ku mojemu zdziwieniu nie znalazłem takiej opcji (może jakiś ślepy jestem, albo mam sklerozę i zapomniałem, że do patrzenia na literki potrzebuję okularów - nie pamiętam, żebym je w ogóle nosił). Czy ta usługa jest w ogóle jeszcze dostępna, czy ją "wywalili"?

Drugie pytanie: gdzieś wyczytałem, że w Plusie na abonament (bez firmy) można wykupić publiczne IP dynamiczne lub statyczne - z kolei jakiś rok temu, gdy wyczytałem to samo, to po zadzwonieniu na infolinię dowiedziałem się, że nie ma takiej opcji. Ktoś jest w stanie rozjaśnić sprawę? :P
BKpbO
Stały użytkownik forum

Re: Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?

Post autor: BKpbO »

blankNaME
Stały użytkownik forum

Re: Plus i internet - umowa bezterminowa - czy jeszcze dostępna?

Post autor: blankNaME »

Dzięki za info.
Co do drugiego pytania, to po prostu zadzwoniłem do nich i zapytałem - możliwość jest, ale tylko dla ofert innych niż te ostatnio wprowadzone Power LTE (czy jak im tam :P) - "przynajmniej na razie".
ODPOWIEDZ