Cyfrowy Polsat - internet

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Ghost_Writer
Początkujący użytkownik forum

Cyfrowy Polsat - internet

Post autor: Ghost_Writer »

Witam
Czy ktoś się orientuje co daje CP na przedłużenie umowy, po złożeniu wypowiedzenia na internet?
E3276 + N450R, 25GB +5GB PLK
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: Cyfrowy Polsat - internet

Post autor: matek451 »

Najlepiej nie brać nic i rozejrzeć się za nowym operatorem. To co wyrabiają z Power LTE przechodzi wszelkie granice. Max. co można wywalczyć w Plusie to 50% rabatu, podobnie pewnie z CP, choć negocjacje z DUK CP bywają trudniejsze. Sam mam CP do końca roku ale nie zamierzam dalej korzystać z ich usługi. Na swoim terenie mam dużo lepszą ofertę z Play.
adixm
Mistrz bezprzewodowy

Re: Cyfrowy Polsat - internet

Post autor: adixm »

matek451 pisze:Najlepiej nie brać nic i rozejrzeć się za nowym operatorem. To co wyrabiają z Power LTE przechodzi wszelkie granice. Max. co można wywalczyć w Plusie to 50% rabatu, podobnie pewnie z CP, choć negocjacje z DUK CP bywają trudniejsze. Sam mam CP do końca roku ale nie zamierzam dalej korzystać z ich usługi. Na swoim terenie mam dużo lepszą ofertę z Play.
Z tego co pisali klienci Plusa/CP to DUK oferował za 40zl/mc te oferte co obecnie kosztuje 90zl+10zl za pseudo internet bez limitu, bardzo proszę tej oferty nie traktować poważnie bo już po około 40GB ścinają prędkość nawet do 0,5 Mb/s. Jak dla mnie ta oferta to klauzula zakazana której treść przytoczył już któryś z użytkowników forum a teraz trzeba czekać na potwierdzenie tego przez UOKiK. Sam od siebie proponuje raczej negocjować duży pakiet podstawowy, niż dać się nabrać na internet bez limitu.
ODPOWIEDZ