Hejka
Przyznam że jestem skonfudowany ofertą przedłużeniową PLAY. Korzystam z internetu LTE bez limitu danych. W ofercie przedłużeniowej na 15 miesięcy jest zapis że LTE bedzie przez 6 miesięcy a potem z ograniczeniami. Finansowo to jeszcze nie wychodzi tak źle ale po tych 6 miesiącach znowu będę miał problem. To może jest jakaś oferta z LTE bez limitów z tanim abonamentem na dłuższy okres.
Pozdrawiam.
Play Unlimited za 9.99 umowa przedłużeniowa
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
-
- Guru bezprzewodowy
Re: Play Unlimited za 9.99 umowa przedłużeniowa
Jaką masz teraz umowę? ja mam za 9,99 do Play +2GB internet . Umowa na 6 m-cy w tym LTE bez limitu też 6 m-cy. Po złożeniu wypowiedzenia otrzymałem przedłużenie na czas nieokreślony na tych samych warunkach, czyli LTE bez limitu na 6 m-cy. Po 5 m-cach złożę wypowiedzenie i zabawa od nowa. Kluczowy jest więc ten czas nieokreślony pozwalający złożyć wypowiedzenie w każdej chwili z zachowaniem miesięcznego terminu.
-
- Stały użytkownik forum
W jaki sposób wypowiedziałeś?
Przez neta
Przez neta
-
- Guru bezprzewodowy
Poszedłem do salonu Play, dowód wystarcza. składasz u konsultanta. za trzy dni telefon z Grupy Utrzymania Play. Oferta nazywa się "Replay Formuła Play Unlimited 2GB(SIM)+ ". obowiązuje od 17.09.2014